Tajemství kamenných koulí

vstric-zazrazku-noveho
Slyšeli jste už o fenoménu obřích kamenných koulí, které byly objeveny v Bosně? Jak se tam vzaly, jaký je jejich účel a jaké mají lidstvu předat poselství? Ana Pogačnik věří, že se v nich skrývá zpráva o tom, kam jako společnost směřujeme.

Tato kniha nás jemným způsobem provádí nástrahami starého světa – k zárodkům Nového a hledá odpověď na otázku, zda se může lidstvo v tomto stárnoucím světě ještě zásadním způsobem rozvíjet nebo je na čase, abychom se porozhlédli po jiné cestě, která nás povede opravdu do Nového?
Jaké vnitřní kroky k tomuto vývojovému skoku potřebujeme a jak tato cesta konkrétně vypadá?
Toto poselství pochází od přírodního zázraku – největší kamenné koule světa v Zavidoviči, vnitřně propojené s pyramidami ve Visoku v Bosně. Čeká na to, aby nás na této cestě vzala za ruku a vedla.

Vstříc zázraku nového

Poselství největší kamenné koule světa
Autor: Ana Pogačnik

Počet stran: 109
Vazba: brožovaná
Formát: 138×202 mm
ISBN: 978-80-7530-305-9
Doporučená cena: 238 Kč

 

Knihu Vstříc zázraku nového vydalo nakladatelství Malvern.

O autorce

Ana Pogačnik se narodila roku 1973 ve Slovinsku. Nejdřív se chtěla věnovat hudbě a studovala hru na piano na konzervatoři v Ljubljaně. Později ale přešla k archeologii a během studií se specializovala na prehistorické období. Svou diplomovou práci vydala jako knihu pod názvem Tolmin – The Prehistoric Cemetery.
Po škole spolupracovala Ana se svým otcem, jezdila po světě, pořádala semináře a vzdělávací akce. Během této doby vydala mnohé další ze svých textů. Nakonec se ale vrátila do Slovinska, kde žije s manželem a dvěma dcerami.

Zdroj informací: web autorky


Nakladatelství Malvern vzniklo na konci 90. let minulého století. Těžiště vydavatelské činnosti tvoří západní spirituální tradice, mystika, religionistika, alchymie, hermetismus, literární věda, kulturní antropologie, knihy mezioborové, umělecká beletrie a poezie, přírodní vědy, knihy pro děti a rodiče a dílo filosofa a biologa Zdeňka Neubauera.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVstříc zázraku nového
Poselství největší kamenné koule světa

Pogačnik, Ana

Malvern, 2021

Napsat komentář