Vyhrajte vtipný román o mateřské „dovolené“

Materska-ale-urcite-ne-dovolena
Zkuste unavené mamince s miminkem říct, že je na dovolené. Vlastně ne, raději to nezkoušejte. V lepším případě byste se dozvěděli, že termín mateřská dovolená určitě vymyslel nějaký chlap, v horším by vám šlo o zdraví. I hrdinka Annie zjišťuje, že dovolená vypadá rozhodně jinak.

Jak přežít horskou dráhu zvanou mateřská aneb 3 kila štěstí a život naruby.

Bez servítků podané, zasvěcené a ohromně zábavné vyprávění o zaměstnané ženě, která je přesvědčena, že je připravená pořídit si dítě, dokud ji mateřská nevyvede z omylu.

Povinná četba pro všechny dokonalé ženy, toho času matky na plný úvazek!
Šestatřicetiletá Annie je středoškolská učitelka na mateřské dovolené, kterou si představovala jako blažené období, kdy se bude sbližovat se svým miminkem. Jenže namísto toho musí řešit problémy s vlastním tělem prosakujícím snad ze všech možných i nemožných otvorů; s dítětem, které odmítá spát; s manželem, který se s ní chce pořád milovat (jemu snad přeskočilo??); s nezadanými kamarádkami, co jí nedokáží poradit; a s matkou, jež se právě teď rozhodla odjet na dovolenou. Jediní, kdo Annie OPRAVDU chápou, jsou ti báječní lidé, s nimiž tráví bezesné noci při telemarketingu.
Jak se Annie snaží proplétat životem s novorozencem, dochází jí, že ne všecky maminy jsou ze stejného těsta. Je ale pevně rozhodnutá nalézt tu správnou cestu, milovat své miminko, svého manžela a sebe samu – i když bude muset po zbytek plodného života nosit chrániče bradavek.

 

Mateřská, ale určitě ne dovolená

Autorka: Julie Halpernová
Přeložila: Naďa Funioková

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7462-969-3
Doporučená cena: 298 Kč

Přečtěte si více o knize Mateřská, ale určitě ne dovolená, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy:

Laktační specialistka mi poradila, abych mačkala prso do podoby chutně vyhlížejícího sendviče, jelikož tak se miminko přisaje snáz. Protože děti podle všeho přicházejí na svět s vrozenou schopností zbožňovat sendviče. A pak, když chlapeček vypadal v pohodě a připravený, postrčila mu hlavičku zezadu docela natvrdo k mému prsu. A jemu se opravdu povedlo pevně přisát a hezky papal celou dobu, co tam s námi ta paní přes laktaci byla. Už jsem si připadala jako máma s úředně certifikovanýma kozama, dokud nenastal čas dalšího krmení. Přes veškerou snahu se mi ho nepodařilo přimět, aby se přisál, a Zach tak musel konejšit hned dvě uřvaná mimina naráz. (str. 16)

 

Vyhrajte knihu Mateřská, ale určitě ne dovolená

Být krásnou matkou jako ze stránek časopisů, mít čisté a voňavé miminko, doma perfektně uklizeno a ještě být svému muži dokonalou partnerkou i milenkou? Annie má pocit, že to snad není v lidských silách. Nebo jen jejích? Každopádně odhodlání jí nechybí. Najde nakonec tu správnou cestu životem? Podaří se jí být dobrou mámou Samovi a dobrou ženou Zachovi?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Mateřská, ale určitě ne dovolená vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kluci, vlítnem na ně!
probíhá od 13. do 19. července 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Mateřská, ale určitě ne dovolená

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMateřská, ale určitě ne dovolená

Halpernová, Julie

Jota, 2016

Napsat komentář