S knihami do přírody

Knizni tipy_S knihami do prirody
Dnešní tipy nabízejí poučení, zábavu i relaxaci. Odreagujeme se v přírodě, na čerstvém vzduchu. Budeme naslouchat štěbetajícímu ptactvu, pilně zahradničit, ale i odpočívat u antistresových omalovánek. Tak hurá do toho!

Odpočiňte si u vody a poslechněte si při tom zpěv našich opeřených přátel. Po ptáčcích z lesů, zahrad nebo měst nyní přilétají obyvatelé rozličných vodních toků.

Ptáci našich vod a mokřadů

Autoři: Hannu Jännes, Owen Roberts
Přeložila: Jana Vlčková

Počet stran: 64
Vazba: vázaná
Formát: 155×215 mm
ISBN: 978-80-7466-973-6
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Ptáci našich vod a mokřadů vydalo nakladatelství Alpress.

Kdo se aktivně zajímá o život ptáků, potřebuje znát i jejich hlasové projevy. Chcete vědět, čí zpěv vás tak krásně doprovází při ranní procházce, rozeznat od sebe rákosníka obecného a rákosníka proužkovaného nebo si poslechnout takové rarity jako chřástala nejmenšího? Pokud vás to láká, držíte v ruce správnou knížku. Právě u vodní hladiny je ptačí koncert nejpestřejší. Kniha obsahuje CD s hlasy 80 druhů ptáků.

 

Owen Roberts a Hannu Jännes

Owen Roberts a Hannu Jännes jsou též autory knihy Ptáci, která je doplněna o CD s hlasy 96 nejběžnějších ptáků našich měst, zahrad a lesů. Jejich dalším titulem je publikace Ptáci našich lesů a zahrad, rovněž obohacená o CD s hlasy 80 nejběžnějších ptáků našich lesů a zahrad.

————————————————

Dámy, rády byste se pustily do zahradničení, ale nevíte si rady, jak vlastně správně začít? Pomůže vám kniha určená všem začátečnicím! A nebojte se, je nejen srozumitelná, ale i zábavná!

Zábava na zahradě

Autorka: Mascha Schachtová
Přeložila: Runka Žaludová

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 230×240 mm
ISBN: 978-80-7529-044-1
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Zábava na zahradě vydalo nakladatelství Slovart v edici Hobby.

Připravit, zasít, zasadit, sklidit. To je prostě radost! A je jedno kde, protože zahradničit můžete všude! Třeba v malé zahrádce nebo ve vnitrobloku. Dokonalost se nevyžaduje. Individualita se cení. Tak nač ještě čekat? V knize najdete všechny potřebné informace, jak postupovat. A to bio a bez chemie. Prostě se do toho pusťte!

 

Ukázka z knihy

Zabava na zahrade_ukazka1

Zabava na zahrade_ukazka2

Prohlédněte si další ukázky: ukázka1, ukázka2, ukázka3.

 

Mascha Schachtová

Mascha Schachtová píše pravidelně již od roku 2007 články pro různé zahrádkářské časopisy. Své zkušenosti předává čtenářům srozumitelnou a zábavnou formou. Vedle publikace Zábava na zahradě vydalo nakladatelství Slovart také její knihu Pohoda na balkóně (2016).

Zdroj informací o autorce: Schreibwerkstatt Aquilegia.

————————————————

Máte rádi kytičky všeho druhu, ale zahradničení vás moc neláká? Jste kreativní a ochotní vyzkoušet něco nového? Pusťte se do oblíbených omalovánek pro dospělé, které zaženou stres a naplní i vaši touhu po poznávání různých rostlin.

Herbář omalovánkový

Autorka: Zuzana Petráková

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 210×290 mm
ISBN: 978-80-271-0150-4
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Herbář omalovánkový vydalo nakladatelství Grada.

Vybarvěte si květiny naše i exotické, vymalujte Herbář omalovánkový! Na sto šedesáti stranách najdete 78 předloh k vybarvení a dozvíte se mnoho zajímavých informací o jednotlivých rostlinách. Květiny můžete jenom jednoduše vybarvit, ale můžete je i vystínovat. Obrázky je možné podle naznačených linek vystřihnout a třeba je zarámovat nebo darovat někomu milému. Vyzkoušejte účinky zábavy, kterou jsme milovali jako děti, a která dnes plní regály knihkupectví s neuvěřitelnou rychlostí. Propadli jste také omalovánkové mánii? To je dobře, můžete alespoň na chvíli zapomenout na starosti života, vybírat barvy a tvořit krásné obrázky.

 

Ukázka z knihy

Herbar omalovankovy_ukazka1Herbar omalovankovy_ukazka2


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePtáci našich vod a mokřadů
+ CD s hlasy 80 druhů ptáků

Jännes, Hannu - Roberts, Owen

Alpress, 2016

zobrazit info o knizeZábava na zahradě
Rady pro začátečnice

Schachtová, Mascha

Slovart, 2016

zobrazit info o knizeHerbář omalovánkový
relaxační omalovánky pro dospělé

Petráková, Zuzana

Grada, 2016

Napsat komentář