Upírské příběhy Arthura Conana Doyla v knižním vydání

Upirske-pribehy_nahled

Máte rádi příběhy se slavným Sherlockem Holmesem? Pak byste si neměli nechat ujít knihu s povídkami ještě slavnějšího Arthura Conana Doyla!

V nakladatelství Brána vychází kniha:

Upírské příběhy
Arthur Conan Doyle

Kniha obsahuje sedm rozsáhlejších povídek Arthura Conana Doyla. Ve třech z nich vystupuje Sherlock Holmes a doktor Watson, zbývající čtyři mají jiné hrdiny a doposud nebyly česky vydány.

Všechny spojuje postava upíra, pojatého jako lidský upír se zvláštními, či dokonce nadpřirozenými schopnostmi, který se snaží podmanit si jiného člověka, ovládnout jeho vůli, vysát z něj energii a sílu umožňující vzdorovat. Jde o půvabné ženy-upírky, ale i o charismatické muže.

Sedm povídek doplňuje povídka osmá současného autora Billa Cridera „Případ zmizelého upíra“, v níž se Holmes a Watson setkají s autorem slavného románu Dracula Bramem Stokerem.

Kniha obsahuje též zajímavou přílohu – komentovaný seznam všech románů, povídek a komiksů současných autorů, v nichž se potkává slavný detektiv Sherlock Holmes s neméně slavným hrabětem Draculou či jinými upíry. ————————————————————————————————————

Upírské příběhy

Vydalo nakladatelství Brána

Autor: Arthur Conan Doyle
Formát
: 140x205mm
Vazba
: vázaná s přebalem
Počet stran
: 216
Cena
: 249 Kč

Knihu Upírské příběhy si můžete s výraznou slevou objednat například zde

 

O autorech:

Knížku sestavili Robert Eighteen-Bisang, „vampyrolog“ a vlastník nejslavnější sbírky knih o upírech, a Martin H. Greenberg, muž, který přivedl na svět přes 2000 knih a obdržel čtyři prestižní ceny za celoživotní zásluhy v oblasti sci-fi, detektivek a paranormálních hororů.

 

 

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeUpírské příběhy

Doyle, Arthur Conan

Brána, 2012

Upírské příběhy Arthura Conana Doyla v knižním vydání - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Mstitel napsal:

    Pokud máte rádi dílo Arthura Conana Doyla a rádi čtete o dobrodružstvích Sherlocka Holmese, tak doporučuji také jeho další knihu s názvem Mstitel.

Napsat komentář