Zasoutěžte si o knihu plnou erotiky

Pycha-a-rozkos-perex
Další z řady oblíbených erotických románů vás možná tentokrát překvapí. Nečekejte klasický novodobý příběh, ve kterém bohatý muž svádí mladou dívku z nižších vrstev. Tentokrát se děj odehrává ve starém Londýně v roce 1818, což už samo o sobě láká k přečtení.

Příběh bohaté londýnské dámy

Eliza Martinová, bohatá dědička, je vítaným soustem pro zlatokopy. Některý z jejích nápadníků spřádá ďábelské plány, jak ji dostat k oltáři, Eliza si to však nemíní nechat líbit. Potřebuje muže, který zloducha vypátrá, a lovec zločinců Jasper Bond je schopný, prohnaný a nebezpečný. Kdo by řekl, že by někdo takový mohl Elizu zajímat? Pro Jaspera je ovšem důležité, aby klientka byla spokojená – ve všech směrech…

 

Pýcha a rozkoš

Autorka: Sylvia Day

Vydává: Pavel Dobrovský – BETA
Překlad: Adéla Bartlová
Počet stran: 248
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2014
ISBN: 978-80-7306-589-8

Přečtěte si více o knize Pýcha a rozkoš, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Již brzy přineseme i ukázku z knihy!

logo nakladatelství Pavel Dobrovský - Beta

Nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA bylo založeno v roce 1990 a je vystavěno na třech základních pilířích. Věnuje se nakladatelské činnosti, distribuuje knižní produkci od více než 200 nakladatelů a obchodních partnerů a rovněž vlastní rozsáhlou síť prodejen na prestižních místech po celé České republice. Počet knih, které nabízí jak obchodním partnerům, tak i v maloobchodní síti, se neustále zvyšuje. Každý měsíc uvádí firma na trh několik nových titulů.

 

O autorce

Sylvia Day je dnes nejprodávanější autorkou ve dvaceti zemích světa. Po úspěšném díle Sedm let hříchu, které kromě strhujících erotických scén zaujme čtenáře i příběhem velké lásky a napínavými dějovými zvraty, vydává nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA další její knihu s názvem Pýcha a rozkoš.
O knize Sedm let hříchu si můžete přečíst v naší recenzi.

(Zdroj informací: nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA)

 

Vyhrajte knihu Pýcha a rozkoš

Nejen sexuální scény, ale i překvapivé zvraty najdete v příběhu ze staré Anglie, kde žije hlavní hrdinka Eliza. Bohatá dědička je obletována chtivými nápadníky, z nichž někteří neváhají a uchylují se k nechutným způsobům, jak se dostat k jejímu majetku. A právě proto se na scéně objevuje lovec zlodějů, který se má starat Elizino bezpečí. A můžete si být jistí, že jen u toho nezůstane.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Pavel Dobrovský – BETA vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Pýcha a rozkoš vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pýcha a rozkoš
probíhá od 12. dubna do 25. dubna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 historické erotické romány Pýcha a rozkoš

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePýcha a rozkoš

Day, Sylvia

Pavel Dobrovský – BETA, 2014

Napsat komentář