Vyhrajte knihu o lásce, vášni a naivitě

Pohadkar-perex
Oblíbená autorka Barbara Nesvadbová píše především pro ženy. Podle jejích knih bylo dokonce natočeno několik filmů. Ne však podle knihy Pohádkář, přestože se v prodejnosti dostala na přední příčky. Pokud vám kniha utekla, pojďte si o ní přečíst právě teď.

Barbara Nesvadbová se ve svých knihách věnuje tématice mezilidských vztahů. Seznámili jsme vás prostřednictvím recenzí například s knihami Borůvky či Přítelkyně. Dnes vám představíme pokračování úspěšného titulu Bestiář.

Bestseller o komplikovanosti vztahů

Další kniha oblíbené spisovatelky Barbary Nesvadbové vypráví o mladé ženě Karle, která se snaží najít ideálního partnera a nového otce pro své děti. Když už se zdá, že okouzlující Mára bude ten pravý, na scénu přichází právnička Dana, která celou situaci značně zkomplikuje.

 

Pohádkář

Autorka: Barbara Nesvadbová

Vydalo: nakladatelství Motto
Počet stran: 208
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 6/2008
Poslední dotisk: 2/2009
ISBN: 978-80-7246-425-8

Přečtěte si více o knize Pohádkář, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Přišel ke mně domů před třemi lety. Tehdy jsem nic netušila o domu za Prahou, kde skončím.
Přišel do malého vršovického bytu s velkými okny.
Měla jsem ráda velká okna bez záclon. To až později jsem se začala schovávat. Za žaluzie. Za brýle. Za lži.
Už tenkrát jsem měla být velká holka. Tedy takzvaně dospělá. Holka s malými miminy a přerostlými hnědými psy. Moji psi se ho báli. Toho jsem si měla všimnout. Ne toho, že je krásný, silný a okouzlující. A úplně jiný než můj manžel. Jsi jak Anička posedlá, vyčítala mi maminka. A já neslyšela. Jak typické.
Měla jsem průměrného českého manžela. Průměrnou českou chůvu. A průměrný pražský byt. Vzhledem k tomu, že jsem se ani v nejmenším necítila být paní Bovaryovou, neměla jsem nejmenší důvod k nespokojenosti. Jen snad nuda. A klid. A ten průměr. Ten mne děsil. Měr je v pohodě. Kdyby to bylo polo, tak dobré. Ale průměr! Cítíte tu hrůzu?
Na té chodbě, pod knihovnou, jsem vzpomínala na první chvíle. Jak se mne bál políbit. Styděl se. Nechtěl být rychlým soustem pro víkendovou nevěru. I když nevěděl, zřejmě vytušil, že těch bylo mé manželství plné.
Vodil mne na dlouhé procházky. A vyprávěl o svých snech. Sny, sny a sny. Věřila jsem mu každé slovo. V mých očích začala narůstat představa pravdomluvného, spolehlivého, čestného muže.
Ani omylem by mne tenkrát nenapadlo, že je to jen dobrá rétorika. Pohádky.

 

Vyhrajte knihu Pohádkář

Jestliže patříte mezi nadšené čtenáře knih od Barbary Nesvadbové, bude vám hlavní hrdinka Karla jistě povědomá, již jste se s ní potkali v knize Bestiář. Nyní se vrací – je starší, čerstvě opuštěná a zoufalá. V tom se v jejím životě objeví člověk, kterému naprosto propadne. Jenže nic netrvá věčně a svobodná matka se nemíní vzdát bez boje. Jak se příběh vyvine, to už si přečtěte sami.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Pohádkář vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a kniha může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pohádkář
probíhá od 24. března do 6. dubna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Barbary Nesvadbové Pohádkář

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePohádkář

Nesvadbová, Barbara

Motto, 2008

Vyhrajte knihu o lásce, vášni a naivitě - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. evasamankova napsal:

    Dobrý den, dnes mi došla kniha Pohádkář. Moc děkuji za výhru.

Napsat komentář