Zahrajte si s nakladatelstvím Host o vouchery na nákup knih

Literární křížovka s nakladatelstvím Host
Zaujala vás některá kniha z nabídky nakladatelství Host? Pokud ano, máte jedinečnou možnost získat ji o 100 Kč levněji! Stačí jen správně a co nejrychleji vyplnit naši již čtvrtou literární křížovku.

Jak vypadá taková literární křížovka?

Pokud jste se s našimi literárními křížovkami ještě nesetkali, zkuste si některou z předcházejících cvičně vyřešit. V naší první literární křížovce jsme hráli o kredit do aukcí v celkové hodnotě 450 Kč a vyhrávali první tři nejrychlejší řešitelé. V naší druhé literární křížovce jsme k nabízenému kreditu přidali ještě dalších 100 Kč pro jednoho vylosovaného řešitele. Sponzorem naší třetí literární křížovky bylo nakladatelství Zoner Press a hráli jsme o pět voucherů v ceně 100 Kč určených k nákupu v e-shopu tohoto nakladatelství.

Není asi žádným tajemstvím, že v našich tajenkách se vždy nachází jméno některého ze známých literátů. V tajence první literární křížovky se skrýval anglický dramatik, prozaik a esejista irského původu, nositel Nobelovy ceny za literaturu za rok 1925 George Bernard Shaw. Tajenka druhé literární křížovky ukrývala rakouského libretistu, básníka, romanopisce, esejistu a dramatika Huga von Hofmannsthala. A konečně tajenka naší třetí křížovky skrývala jméno zakladatele a asi nejznámějšího autora vědeckofantastické literatury Julese Gabriela Verne.

O co se bude hrát zítra?

V naší zítřejší literární křížovce budeme hrát opět o pět voucherů v hodnotě 100 Kč určených k nákupu libovolné knihy nakladatelství Host prostřednictvím e-shopu tohoto nakladatelství. Vouchery si mezi sebe rozdělí první tři nejrychlejší řešitelé a opět i  dva vylosovaní ze všech, kteří správně odpověděli.

Nakladatelství Host

Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

Součástí nabídky je mnoho zajímavých, oceněných a čtenáři velmi oblíbených titulů. Asi každý už minimálně slyšel o Rybí krvi Jiřího Hájíčka nebo Žítkovských bohyních Kateřiny Tučkové.

Obálka knihy Rybí krev Obálka knihy Žítkovské bohyně

 

V edičním plánu nakladatelství Host nechybí ani literatura pro děti a mládež.

Co musím udělat, abych vyhrál?

Literární křížovka se na našich stránkách objeví během zítřejšího dopoledne. Jakmile bude vydána, soutěž začíná. Pozorně křížovku vyplňte a nejen tajenku, ale i odpovědi na všechny otázky (každou odpověď na samostatný řádek) nám pošlete na mail krizovky@klubknihomolu.cz. Do předmětu mailu prosím napište „Křížovka č. 4“. Nezapomeňte uvést přezdívku, pod kterou jste na našem webu zaregistrovaní! (Pokud jste se ještě nezaregistrovali, můžete tak učinit zde.) Pak už stačí jen počkat na vyhodnocení soutěže. Ta končí o půlnoci z pondělí 17. na úterý 18. února 2014.

Přejeme vám hodně štěstí a těšíme se na vaše odpovědi!

Doporučení:
Share

Napsat komentář