To nejlepší z žánru krimi

krimi-nahled
Záhady, vraždy, zápletky plné tajemství a překvapivé konce. Je vrahem zahradník? Pojďte se s námi seznámit s několika knihami z žánru krimi, které vás dostanou!

Jako první nabízíme opravdovou lahůdku: soubor krimipovídek šestatřiceti kvalitních autorů tohoto žánru! Maxim Jakubowski pečlivě vybral ty nejlepší. Světové krimipovídky pro vás vydalo nakladatelství Domino. V knize nechybí povídka Joa Nesbøho, Borise Akunina nebo Jeffryho Deavera.

Světové krimipovídky

Autor: Maxim Jakubowski

Překlad: Dalibor Míček
Počet stran: 648
Vazba: Pevná

Přečtěte si více o knize Světové krimipovídky a nezapomeňte si také přečíst ukázku!

Zaujala vás kniha? Přečtěte si také naši recenzi nebo náš článek Povídky od nejznámějších autorů krimi

Erudovaný editor Maxim Jakubowski věděl dobře, co dělá, když tuto antologii sestavoval. Výsledkem jeho pečlivého výběru je kniha, v níž vás každá povídka chytí a nepustí. Uchvátí. Překvapí. A každá docela něčím jiným. 

————————————–

Čtvrtý román Larse Keplera předčil očekávání mnohých. Muž, který se najednou ve městě Stockholm objeví, už je sedm let po smrti. Jak je to možné? Knihu Písečný muž vydalo nakladatelství Host.

Písečný muž

Autor: Lars Kepler

Překlad: Azita Haidarová
Počet stran: 496
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Písečný muž

Prolistujte si také ukázku z knihy

Přečtěte si také náš článek Nový kriminální román ze studeného Stockholmu

Jedné chladné zimní noci se na železničním mostě ve Stockholmu objeví mladý muž. Je vychrtlý, silně podchlazený a má legionářskou nemoc. Z jeho vraždy je podezřelý sériový zabiják Jurek Walter, kterého před třinácti lety zatkl komisař Joona Linna a který byl odsouzen k doživotní izolaci na uzavřeném psychiatrickém oddělení. Starý případ je nutno znovu prošetřit. Sériový vrah je obestřen spoustou záhad. 

————————————–

Další kniha, kterou napsal Thomas Erikson, je také z prostředí Stockholmu. Dvě chladnokrevné vraždy za jeden týden. Kdo je vrahem? Knihu Mentalista vydalo nakladatelství Brána.

Mentalista

Autor: Thomas Erikson

Překlad: Karolína Kloučková
Počet stan: 440
Vazba: vázaná

 

Přečtěte si více o knize Mentalista

Během jediného týdne jsou ve Stockholmu zavražděni dva obchodníci. Alex King společně s kriminálním komisařem Gabrielem Hellmarkem a inspektorkou Ninou Manderovou se snaží na základě nepatrných stop sestavit obrázek vraha. Gabrielův bratr, novinář Fredric Hellmark, mezitím pracuje na zvláštní zakázce. Tváří v tvář blížícímu se termínu bojuje Fredric za život svůj i své rodiny. 

————————————–

Autorka Andrea Kane napsala román líčící dramatické události, které zasahují do života soudkyně. Uvidí ještě někdy svou dcerku? Přečtěte si knihu Odložený případ, kterou vydalo nakladatelství Fragment!

Odložený případ

Autor: Andrea Kane

Překlad: Edita Drozdová
Počet stran: 296
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Odložený případ

Nahlédněte také na ukázku z knihy

Soudkyni Hope Willisové před třiceti lety unesli sestru-dvojče. Nyní se ztratila její pětiletá dcera Krissy. Mají ty dva únosy něco společného? Kdo a proč pronásleduje její rodinu? Když selžou klasické metody vyšetřování, obrátí se Hope na forenzní psycholožku, jasnovidku a bývalého agenta FBI. Čas běží a ne všechny stopy vedou k cíli…

Další díl s názvem Temné lži od autorky Andrei Kane má předpokládané datum vydání 16.04.2014.

————————————–

Máte rádi thillery s kapkou nadpřirozena? Pokud ano, pak vás určitě zaujme autor Jon Steele s jeho románovou prvotinou Strážci, kterou vydalo nakladatelství Host.

Strážci

Autor: Jon Steele

Překlad: Kristýna Ševčíková
Počet stran: 592
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Strážci

Přečtěte si také ukázku z knihy!

Přečtěte si také náš článek Zachraň, co zbývá z ráje, než vládu převezme peklo…

Jay Harper je ve Švýcarsku na stopě zmizelého olympijského sportovce. Holduje alkoholu, a tak si sotva dokáže vzpomenout, proč tu práci vlastně vzal. Pátrání po zmizelém muži přivádí Harpera ke Knize Henochově, starozákonnímu apokryfu, jenž vypráví o padlých andělech. Může být tato kniha klíčem k událostem, které se ve městě odehrály? 


Zaujal vás dnešní výběr knih? Napište nám!

Tyto a spoustu dalších knih můžete získat v našich aukcích

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOdložený případ

Kane, Andrea

Fragment, 2013

zobrazit info o knizePísečný muž
Sandmannen

Kepler, Lars

Host, 2013

zobrazit info o knizeMentalista

Erikson, Thomas

Brána, 2013

zobrazit info o knizeStrážci

Steele, Jon

Host, 2013

zobrazit info o knizeSvětové krimipovídky

Jakubowski, Maxim

Domino, 2013

Napsat komentář