Povídky od nejznámějších autorů krimi

svetove_krimipovidky
Těšíte se na každý nový román od Jefferyho Deavera? Patří Jo Nesbø mezi vaše nejoblíbenější autory? Nebo jste skalní fanoušek Borise Akunina? Tak to by vás mohla zajímat sbírka Světové krimipovídky. Nyní ji můžete vyhrát v  naší tipovací soutěži!

To nejlepší ze světové krimi

Co napsat o knize, do níž jsou zařazeny krimipovídky od šestatřiceti mistrů tohoto žánru? Snad jen pár nejslavnějších jmen: Jeffery Deaver, Jo Nesbø, Boris Akunin nebo Ruth Rendellová.

Bylo by ale nespravedlivé vzbuzovat dojem, že další autoři jsou tam jen tak do počtu. Erudovaný editor Maxim Jakubowski věděl dobře, co dělá, když tuto antologii sestavoval. Výsledkem jeho pečlivého výběru je kniha, v níž vás každá povídka chytí a nepustí. Uchvátí. Překvapí. A každá docela něčím jiným.

 

Světové krimipovídky

Autor: Maxim Jakubowski

Vydalo nakladatelství Domino

Počet stran: 648
Formát: 141 × 211 mm
Vazba: pevná
Vydáno: 18. září 2013

Přečtěte si více o knize Světové krimipovídky 

 

Maxim Jakubowski

Maxim Jakubowski je autor krimi, sci-fi a erotických románů. Přestože se narodil ve Velké Británii rusko-anglické matce a polskému otci, své dětství strávil ve Francii, následně žil nějakou dobu také v Itálii.

Mezi jeho nejvýznamnější díla patří knihy Twenty Houses of the Zodiac (Dvacet domů zvěrokruhu)  a The Complete Book of Science Fiction and Fantasy Lists (Kompletní kniha sci-fi a fantasy). 

(Info: en.wikipedia.org)

 

Vyhrajte soubor napínavých Světových krimipovídek

Líbí se vám příběhy plné napětí a záhad, jež čekají na to, až je konečně rozluštíte? Patříte mezi fanoušky krimirománů? Tak to je sbírka Světových krimipovídek určena právě vám! Nyní ji můžete vyhrát v naší soutěži.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, v níž tři z vás vyhrají knihu Světové krimipovídky.

Jako obvykle stačí u soutěžní otázky vybrat ze tří možností tu jedinou správnou a pak už jen správně tipovat. Hodně štěstí!

 

Soutěž o napínavou sbírku Světové krimipovídky
běží od 4. do 17. října 2013.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 napínavé soubory krimipovídek

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSvětové krimipovídky

Jakubowski, Maxim

Domino, 2013

Napsat komentář