Pětidílná série o polobohovi Percym Jacksonovi vychází i jako komplet

PercyJacksonKomplet (2)
Fantasy příběh o chlapci, jehož otcem je bůh Poseidon, si získal fanoušky po celém světě, včetně České republiky. Tato oblíbená série u nás vyšla i v dárkovém boxu s filmovou obálkou. Zahrajte si s námi v naší nové tipovací soutěži o jeden ze tří kompletů Percy Jackson!

Všech 5 knih o Percym Jacksonovi pohromadě

Percy Jackson komplet je fantasy série Ricka Riordana o obyčejném klukovi, který se jednoho dne dozví, že jeho otec je bájný řecký bůh. Najednou je vytržen ze svého normálního života a začíná se učit žít ve světě plném bytostí, které znal snad jen z řeckých bájí. Být polobůh sebou přináší celou řadu povinností, jako nutný výcvik v táboře polokrevných a spoustu akcí a bitev.

Percy Jackson komplet obsahuje všech pět dílů – knihy Zloděj blesku, Moře nestvůr, Prokletí Titánů, Bitva o labyrint a Poslední z bohů. Knihy dostanete v dárkovém boxu s filmovou obálkou za mimořádně výhodnou cenu. Prožijte spolu s Percym Jacksonem všechna jeho dobrodružství, která zažil od svých dvanáctých narozenin.

 

Percy Jackson komplet

Autor: Rick Riordan

Vydalo nakladatelství Fragment

Formát: 140 x 210 x 140 mm
Série: Percy Jackson
Vazba: brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN:978-80-253-1997-0
Vyšlo: 12. srpna 2013

Přečtěte si více o kompletu Percy Jackson, který nám do soutěže věnovalo Knihcentrum

Zajímat by vás mohla i naše recenze knihy Percy Jackson – Poslední z bohů

 

Rick Riordan

Rick Riordan (*1964) je americký autor, mnohonásobně oceněný autor knižní série Percy Jackson a Olympané určené pro mládež a detektivní série Tres Navarre pro dospělé. Knihy ze série Percy Jackson a Olympané se dokonce umístily na prvním místě hitparády bestsellerů v New York times. V současnosti píše autor novou sérii z Percyho světa s názvem Bohové Olympu a také zcela samostatnou trilogii Kronika Cartera Kanea.

Rick Riordan učil patnáct let angličtinu a dějepis na státních i soukromých školách v Kalifornii a v Texasu. V knihách o Percy Jacksonovi čerpá autor ze svých zážitků z výuky řecké mytologie a také ze zkušeností z výuky dětí se speciálními potřebami. První díl série, Zloděj blesku, se stal Doporučenou knihou New York Times pro rok 2005. Také další díly tohoto fantasy cyklu si získaly pozornost kritiky.

(Informace o autorovi: Knihcentrum; Foto: Fragment)

 

Vyhrajte fantasy komplet Percy Jackson

Zajímáte se o řeckou mytologii? Baví vás dobrodružné příběhy, které spojují klasické historické prvky se současností? Tak to vás určitě nadchne komplet všech pěti knih o Percym Jacksonovi!

Ve spolupráci s internetovým knihkupectvím Knihcentrum vám přinášíme soutěž, v níž tři z vás vyhrají komplet Percy Jackson.

Jako obvykle stačí u soutěžní otázky vybrat ze tří možností tu jedinou správnou a pak už jen správně tipovat. Hodně štěstí!

 

Soutěž o box Percy Jackson
běží od 25. října 
do 7. listopadu 2013.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3x 5 knih Percy Jackson

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePercy Jackson - komplet 1.-5.díl - box

Riordan, Rick

Fragment, 2013

Pětidílná série o polobohovi Percym Jacksonovi vychází i jako komplet - DISKUZE

Počet reakcí: 6
  1. Shakespeare napsal:

    Zdravím a přeji pohodové tipování v soutěžích. Nenalezl
    jsem ve vyhodnocených soutěžích, jak dopadly výsledky
    v soutěži o 3 audioknihy Lovci hlav. Soutěž končila
    17.11.2013. Děkuji.

  2. ko21 napsal:

    Dobrý den, v soutěži o 3x 5 knih Percy Jackson jsem měla tip 1661, a nejsem mezi výherci. Proč? Docela mě to mrzí.

Napsat komentář