Knížní tipy: jak můžeme změnit svůj život?

IMG_4835
V naší dnešní nabídce se podíváme blíže na knihy, které by nám mohly pomoci změnit náš dosavadní život. Chcete skončit s odkládáním věcí, najít na vše čas, dobře vychovat děti, najít správný přístup k manželství? Pak jsou tyto tipy právě pro vás!

Pokud je u vás časté, že chcete něco začít dělat, ale odložíte to a pak se k tomu třeba již nikdy nedostanete, pak nepřehlédněte knihu s názvem Konec prokrastinace s podtitulem Jak přestat odkládat a začít žít naplno autora Petra Ludwiga z nakladatelství Jan Melvil Publishing.

Znáte ten pocit, když se vám nechce začít dělat na nějakém úkolu? Stává se vám, že odkládáte i věci, které opravdu dělat chcete? Snažíte si sami sobě poručit, ale neposlechnete se? Petr Ludwig v původní české publikaci opírající se o poslední vědecké výzkumy světových univerzit z oblasti lidského rozhodování, motivace a produktivity, přináší odpověď na otázku, kterou si klade každý z nás: jak z toho ven? Jak být produktivnější bez větší únavy? Jak začít využívat náš čas efektivněji? Jak prožít každý den naplno?

Přečtěte si více o knize Konec prokrastinace a podívejte se na video, co to vlastně ta „prokrastinace“ je:

————————————————————————

Pokud máte pocit, že je nejvyšší čas změnit život, jenže vám k tomu pořád něco chybí, pak i pro vás tu máme motivační knihu s názvem Chci změnit svůj život, ale nemám na to čas s podtitulem Praktický průvodce plněním snů autorky Doreen Virtue. Pomocnou ruku k plnění snů vám podalo nakladatelství Synergie.

Chtěli byste mít více času na vyplnění svých snů a přání? Věnujete většinu času povinnostem a zůstává vám ho málo na odpočinek, sebezdokonalování nebo rodinu? Pokud ano, je tato kniha určena i vám. Najdete v ní odvahu i návod, jak si vytvořit radostný, smysluplný a úspěšný život. Pokud máte představu, jak by se váš život zlepšil, kdybyste měli více času, jste na správné cestě toto přání uskutečnit. Dokážete to!

Přečtěte si více o knize Chci změnit svůj život, ale nemám na to čas

Doreen Virtue napsala také knihu Zbavte se svých kil bolesti, o kterou si můžete zasoutěžit již příští týden!

————————————————————————

Pokud máte děti a hledáte nějakého rádce, jak je zvládat bez stresu a hysterie, pak kniha s názvem S dětmi chytře a moudře s podtitulem Psychologie výchovy pro rodiče a prarodiče je určena právě vám! Napsal ji Pavel Říčan a vydalo nakladatelství Portál.

Zkušený autor ve své nové knize čtenářům nabízí psychologicky „chytré“ výchovné techniky s konkrétními, dílčími cíli. Vedle nich a v jejich pozadí však čtenář najde to hlavní – podněty k moudrému, laskavému a smysluplnému spolubytí s dětmi. Takové soužití podle autorova názoru vede děti ke svobodnému, zodpovědnému a šťastnému životu.

Přečtěte si více o knize S dětmi chytře a moudře a přečtěte si i ukázku z ní

 ————————————————————————

Dále tu máme pro vás ještě jednu knihu, která by vám měla pomoci při výchově dítěte, s názvem Jak vychovat sebevědomé dítě. Vydalo ji nakladatelství Grada a napsal Tomáš Novák.

Úspěšný český psycholog se snaží dobrat odpovědi na stále živou otázku rodičů, pedagogů a psychologů: Co lze u dítěte chápat jako zdravé sebevědomí? Hledání odpovědi přirozeně vede k tématu výchovy a jejího vlivu na osobnost dítěte. Jak tedy vychovat přiměřeně sebevědomé dítě, které nepochybuje o své vlastní hodnotě a vládně díky tomu důvěrou v sebe i ve své okolí?

Přečtěte si více o knize Jak vychovat sebevědomé dítě a více informací se dočtete i v našem článku

 ————————————————————————

Opravdu chci žít právě takhle? Tuhle otázku si v některé fázi svého života položí každý člověk. Pokud si ji kladete i vy, pomoci by vám mohla kniha s názvem Lekce života s podtitulem O tajemstvích lidského bytí z nakladatelství Jota. Dvojice autorů Elisabeth Kübler-Rossová a David Kessler se vám v ní pokusí poradit, jak si život užívat.

V této své první knize, která pojednává výhradně o životě a jeho prožívání, spojila Elisabeth Kübler-Rossová síly s Davidem Kesslerem – společně nás provázejí řadou praktických i duchovních „životních lekcí“, které musíme zvládnout, abychom dokázali naplno a beze zbytku prožívat každý okamžik svého života.

Přečtěte si více o knize Lekce života a prolistujte si ukázku z ní

————————————————————————

A jak si poradit v manželství? Je možné se shodnout a vidět věci v pozitivním světle? Na to vám odpoví publikace Tomáše Nováka s názvem Pozitivně na manželství z nakladatelství Grada.

Nejnovější kniha poradenského psychologa Tomáše Nováka není primárně zaměřena na nedostatky partnerského života, ale naopak radí, jak jednat „správně“ a být v manželství spokojený. Text je inspirován pozitivní psychologií, která si všímá optimálních kvalit života, jako je optimismus, nezdolnost, pokora, smysl pro humor, vděčnost, naděje a zdraví.

Přečtěte si více o knize Pozitivně na manželství, přečtěte si ukázku z ní i článek o knize na našem webu

 ————————————————————————

Už víte, bez jaké knihy v naší nabídce se neobejdete? Nebo nejste příznivci „příruček“ a žijete podle svého instinktu? Napište nám!

 

Nenechte si ujít šanci a vydražte si tyto knihy
v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKonec prokrastinace
Jak přestat odkládat a začít žít naplno

Ludwig, Petr

Jan Melvil Publishing, 2013

zobrazit info o knizeChci změnit svůj život, ale nemám na to čas
Praktický průvodce plněním snů

Virtue, Doreen

Synergie Publishing SE, 2013

zobrazit info o knizeS dětmi chytře a moudře
Psychologie výchovy pro rodiče a prarodiče

Říčan, Pavel

Portál, 2013

zobrazit info o knizePozitivně na manželství

Novák, Tomáš

Grada, 2013

zobrazit info o knizeJak vychovat sebevědomé dítě

Novák, Tomáš

Grada, 2013

zobrazit info o knizeLekce života
O tajemstvích lidského bytí

Kübler-Ross, Elisabeth - Kessler, David

Jota, 2013

Napsat komentář