Jak na to, aby bylo manželství spokojené

manzelstvi
Možná váš partnerský vztah plyne v poklidu. Jestliže chcete ale poznat, jak jej ještě více vylepšit a vyvarovat se možných negativ, pak pro vás máme tip na zajímavou publikaci.

Ediční řada nakladatelství GradaPsychologie pro každého je určena široké veřejnosti všech věkových kategorií. Aktuální témata jsou zpracována srozumitelnou formou a dávají čtenářům návody na řešení každodenních problémů.

Řada z nich slouží i jako výuková pomůcka pro studující na středních a vyšších zdravotnických školách.

A právě v této edici vychází kniha poradenského psychologa, Tomáše Nováka s názvem Pozitivně na manželství. Autor se dlouhodobě zabýval problémy výchovných obtíží s dětmi, náhradní rodinnou péčí, manželským a rodinným poradenstvím.

 

Pozitivně na manželství

Vydalo nakladatelství Grada

Autor: Tomáš Novák

Počet stran: 144
Formát: 14×21 cm
ISBN: 978-80-247-4645-6
Vyšlo: 29.5.2013

Přečtěte si více o knize Pozitivně na manželství

Přečtěte si ukázku, kterou pro vás zveřejnili!

 

O knize:

Většina psychologických příruček o manželství se zaměřuje na analýzu vztahových problémů a krizové poradenství.

Nejnovější kniha poradenského psychologa Tomáše Nováka není primárně zaměřena na nedostatky partnerského života, ale naopak radí, jak jednat „správně“ a být v manželství spokojený. Text je inspirován pozitivní psychologií, která si všímá optimálních kvalit života, jako je optimismus, nezdolnost, pokora, smysl pro humor, vděčnost, naděje a zdraví.

Pozitivní psychologie hodlá být jakousi protiváhou přístupu zaměřeného především na špatné, patologické a beznadějné, a to jak v konkrétní osobnosti, tak v jejím okolí.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePozitivně na manželství

Novák, Tomáš

Grada, 2013

Napsat komentář