Letní soutěž: Staň se novou E. L. James!

erotika
Četli jste Padesát odstínů? Milujete je, nebo nesnášíte? Chcete na román odpovědět po svém? Nechte se inspirovat a napište svou vlastní povídku libovolného žánru a stylu a těšte se, že své dílo uvidíte v knižní podobě!

Nakladatelství XYZ vyhlašuje literární soutěž o nejlepší původní českou povídku inspirovanou románem Fifty Shades. Uzávěrka odevzdání rukopisu je 31. 8. 2013, vítězné povídky budou vyhlášeny u příležitosti vydání třetího dílu trilogie Fifty Shades Freed: Padesát odstínů svobody na začátku září roku 2013. Deset nejlepších povídek se dočká vydání v povídkové antologii. Povídky bude hodnotit porota v čele se spisovatelkou Barbarou Nesvadbovou, novinářem Tomášem Poláčkem a šéfredaktorkou XYZ Markétou Šlaufovou.

„I celá trilogie Fifty Shades byla původně psána jako fan-fiction, autorka E. L. James se inspirovala oblíbeným románem a filmem a na jeho motivy napsala nový příběh, který uveřejňovala na internetu. My nyní nabízíme možnost tuto ´internetovou fázi´ přeskočit a stát se jedním z autorů knižní antologie,“

říká Markéta Šlaufová.   

Nechte svou fantazii pracovat a na deseti až pětadvaceti stranách napište svůj vlastní romantický až lehce erotický příběh. Nebo literárně zpracujte své zážitky při a po přečtení Fifty Shades…

Napadl vás u knihy příběh plný humoru, satira, parodie nebo dokonce detektivka či thriller? Nechceme spoutávat vaši imaginaci, z pochopitelných důvodů však nebudeme moci přijmout povídky s vysloveně pornografickou tematikou.

A pozor, vaše postavy se samozřejmě musí jmenovat jinak než Ana a Christian.

Podmínky soutěže naleznete na www.fiftyshadesofgrey.cz.

——————————————————–

Četli jste naši recenzi na knihu Padesát odstínů šedi?

Přečtěte si i recenzi na knihu Padesát odstínů temnoty!

Doporučení:
Share

Letní soutěž: Staň se novou E. L. James! - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Natália Szunyogová napsal:

    Pekný deň,

    môže sa zapojiť do súťaže autor zo slovenska? Je čeština podmienkou?

    Ďakujem

    Natália

Napsat komentář