Knižní tipy pro zábavu celé rodiny

kniha
Dnes pohlédneme do známých televizních tváří, naučíme se trénovat pejsky, přidáme oddech při luštění, přesvědčíme se o tom, že zázraky se dějí, a seznámíme se se stravou, která může změnit život. Pojďte s námi za knížkami, které mají šanci vám  zpříjemnit nejen víkend.

Aleš Cibulka je známý svojí láskou k prvorepublikovým filmům a jejich hercům zasvěcuje svoje kalendáře. Tentokrát se však rozhodl probrat hvězdy televizní obrazovky. Jak se mu to povedlo, posuďte v knize s názvem Televizní idoly a další z produkce Edice České televize.

V knize, která vychází k 60 letům televizního vysílání, si každý najde svůj idol. Ať už mezi herci a herečkami, seriály či večerníčky, zpěváky a hudebníky, mistry slova nebo těmi, co stáli v pozadí za kamerou.
Televize znamená defilé populárních osobností a v této knize najdete čtivé medailonky k mnoha z nich. Deset pamětníků televizní historie poskytlo speciálně pro tuto knihu svá svědectví a připojili vlastnoruční podpisy.

Přečtěte si více o knize Televizní idoly a další  a můžete si tu i prolistovat ukázku

————————————————————-

Věříte v převtělování? Že už jsme tu žili nějaké minulé životy, na které naše podvědomí uchovává vzpomínky? Pokud ano, pak tu máme právě pro vás knihu s názvem Zázraky se dějí autora Briana L. Weisse, kterou vydalo nakladatelství Metafora.

Pobyt na Zemi je škola. Mnoho životů, které tu strávíme, představuje pak mnoho jejích ročníků, jimiž postupujeme tak dlouho, dokud nesložíme závěrečné zkoušky a nedostaneme se do svého pravého domova, vyšších duchovních sfér. A hlavními předměty, které se na téhle škole vyučují, se jmenují nenásilí, láska a soucit.

Přečtěte si více o knize Zázraky se dějí, stejně jako ukázku z ní, a podívejte se i na video upoutávku na další knihy autora Briana L. Weisse:

Další informace o knize Zázraky se dějí naleznete i na našem webu.

————————————————————-

Pokud vás nezajímají minulé ani budoucí životy, ale máte otázky, jak zabavit svého pejska, pak možná přivítáte knihu s názvem Shaping s podtitulem I váš pes může být šampion autorky Susan Garrettové, kterou vydalo nakladatelství Plot.

Susan Garrettová si jednou pořídila border collii a rozhodla se formovat její agility kariéru pomocí klikru a dalších pozitivních metod. V knize najdete vysvětlení klikr tréninku i jakými hrami můžete vychovat budoucího agiliťáka. Dále v knize najdete metody učení jednotlivých překážek a kompletní tréninkový plán…

Přečtěte si více o knize Shaping – I váš pes může být šampion

————————————————————-

Ne každý má doma psa, ale všichni se musíme nějak stravovat. Pokud máte zájem o různé směry vaření, pak by se vám mohla hodit i kniha s názvem Adamova dieta s podtitulem Vitariánské recepty od Evy. Napsala ji Eva Neumannová a vydalo ji nakladatelství Práh.

Co je vitariánství? Životní styl zaměřený na dosažení pevného zdraví těla, mysli a ducha. Jídelníček je sestavený z potravin takzvaně živých, takových, které mohou dále klíčit, růst a zrát.V této knize vitariánských receptů jsou použity takové suroviny a jejich zpracování, které vycházejí ze snahy co nejméně zatěžovat celou naši bytost a zároveň planetu Zemi. Recepty jsou výsledkem několikaleté praxe autorčina vitariánského života a pozorování přírodních zákonů i síly léčivých bylin.

Přečtěte si více informací o knize Adamova dieta

————————————————————-

Máte doma rybáře? Pokud ano, můžete mu s sebou na ryby přibalit i knihu Křížovky a osmisměrky + to nej pro rybáře. Pro dlouhé chvíle nejen na rybách ji vydalo nakladatelství Fragment.

Luštěte a zažeňte dlouhou chvíli, když vám ryby neberou.
Čeká vás stovka švédských křížovek a osmisměrek a navíc zajímavosti ze světa rybářů.

Přečtěte si více o knize Křížovky a osmisměrky + to nej pro rybáře a podívejte se i na ukázku z ní

————————————————————-

Pokud dáváte přednost luštění čísel, máme tu pro vás Velkou knihu sudoku. Vydalo ji nakladatelství Plot a určitě ji nevyluštíte jen tak rychle, protože na vás čeká…

Více než 500 originálních sudoku ve třech obtížnostech. Zabaví velké i malé, potěší celou rodinu.

 

Přečtěte si více o Velké knize sudoku.

————————————————————-

Která kniha z naší nabídky vás nejvíce zaujala? Se kterým tipem literatury si dovedete představit trávení příjemného víkendu – vyhraje u vás luštění křížovek či čtení o světě televizních tvůrců? Podělte se s námi!

 

Využijte příležitost, určete si vlastní cenu
a zkuste si knihy vydražit v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKřížovky a osmisměrky
+ to nejlepší pro rybáře

Fragment, 2013

zobrazit info o knizeTelevizní idoly a další

Cibulka, Aleš - Pilát, Tomáš

Edice České televize, 2013

zobrazit info o knizeZázraky se dějí
Weiss, Brian L. - Weissová, Amy E.

Metafora, 2013

zobrazit info o knizeShaping
I váš pes může být šampion

Garrettová, Susan

Plot, 2013

zobrazit info o knizeAdamova dieta
Vitariánské recepty od Evy

Neumannová, Eva

Práh, 2013

zobrazit info o knizeVelká kniha sudoku

Sýkora, Petr

Plot, 2013

Napsat komentář