Vyhrajte kompletního průvodce světem biopotravin

HankaZemanova
Zajímáte se o biopotraviny, ale nevíte si rady s jejich výběrem, nákupem a přípravou? Kniha Hanky Zemanové, která se dočkala již druhého dotisku, vám zcela jistě pomůže.

Hanka Zemanová: BioAbecedář Hanky Zemanové

BioAbecedář Hanky Zemanové je kompletní průvodce světem biopotravin, který vás naučí rozpoznat potraviny vysoké kvality a odpoví vám na mnohé otázky ohledně výživy. (Jíst, či nejíst maso? Opravdu je mléko zdravé? Jaké jsou dopady potravin na lidské zdraví? A mnoho dalších.)

Knihu tvoří čtyři části: V Praktickém průvodci nakupováním najdete obecná pravidla, jak rozpoznat potraviny vysoké kvality, konkrétní doporučení na určité výrobky a odpovědi na mnohá kontroverzní témata. Encyklopedická část obsahuje přehled vybraných biopotravin na trhu a spoustu informací, díky nimž je určitě začnete častěji využívat při vaření. Součástí jsou i konkrétní tipy na určité výrobky a možnosti, kde je nakoupit. Praktická receptová část obsahuje přes 60 skvělých, několikrát vyzkoušených receptů, u každého z nich je navíc fotografie hotového jídla. Část plná eko- a biokontaktů je samostatnou informační přílohou, obsahující užitečnou reklamu, důležité kontakty, tipy na zajímavé knihy, informační zdroje, odkazy na výzkumy apod.

BioAbecedář má atraktivní design, všechny recepty jsou nafoceny špičkovou fotografkou, specialistou na focení jídla, Alenou Hrbkovou.

 

BioAbecedář Hanky Zemanové

Autor: Zemanová, Hanka

Vazba: pevná

Formát: 210×220 mm

Počet stran: 440

Cena: 699 Kč

Datum vydání: 15. září 2010

ISBN: 978-80-87049-30-3

Knihu si můžete objednat zde.

BioAbecedář Hanky Zemanové vydalo nakladatelství Smart Press.

 

UKÁZKU A SOUTĚŽNÍ NÁPOVĚDU NALEZNETE ZDE

 

O autorce

Mgr. Hanka Zemanová (*1975)

Hanka Zemanová se ekologickou výchovou začala zabývat při studijním pobytu ve Francii. Po návratu založila Pro-bio ligu, pobočku Svazu ekologických zemědělců zaměřenou na osvětu v oblasti ekologického zemědělství a biopotravin. Se svým mužem založili společnost Albio a Hanka vydala velmi úspěšnou Biokuchařku. Po prodeji společnosti Albio se odstěhovali mimo Prahu na Sedlčansko a vybudovali Biopekárnu Zemanku. Dnes Hana Zemanová spolupracuje s mnoha médii jako odbornice na biovaření.

 

Vyhrajte s nakladatelstvím Smart Press!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Smart Press jsme pro vás připravili soutěž o výtisk knihy BioAbecedář Hanky Zemanové. Vyhrát mohou hned dva z vás, stačí zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

 

Soutěžit o knihu BioAbecedář Hanky Zemanové můžete
od 15. dubna do 28. dubna 2013 na této soutěžní stránce.

 

Nakladatelství Smart Press

Martina Boledovičová založila společnost Smart Press s. r. o. po dlouholetém působení na českém knižním trhu (Grada Publishing, Mladá fronta) a po studijním pobytu v USA a Německu. „Jde nám o férovou dlouhodobou spolupráci a vytváření trvalých hodnot – úspěšných knižních titulů. Nabízíme však též přidanou hodnotu – vědět ví.“

www.smartpress.cz

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBioAbecedář Hanky Zemanové

Zemanová, Hana

Smart Press, 2010

Napsat komentář