Knižní tipy na příjemné prožití víkendu

lustime krizovky
Začínající jaro vás již o víkendu možná vytáhne na zahrádku či do přírody, ale jak strávíte večery? Možná by se vám mohly hodit knihy křížovek či neobvyklého čtení. Proto jsou tu pro vás naše dnešní knižní tipy.

Má s vámi sex za peníze, ale prostitutka to není, kdo to je? Náhradní partnerka – terapeutka, která léčí vlastním tělem a pomůže vám s problémy v intimní oblasti života. Autobiografickou zpověď ženy s tímto neobvyklým povoláním s názvem Intimní život přináší nakladatelství Metafora.


Cheryl T. Cohen-Greenová vypráví o svém životě náhradní partnerky. Jde o příběh ženy, která pomáhá lidem překonávat sexuální problémy tak, že je učí příslušným dovednostem v praxi.
Cheryl nás seznamuje nejen se svými názory, ale svěřuje se i s příhodami svého dětství a dospívání, které ji formovaly, stejně jako se zkušenostmi s vlastní těžkou nemocí. Zejména však upřímným a přímočarým stylem bez falešného studu vzpomíná na klienty, kterým za svoji dlouhou kariéru pomohla nejen k větší sebedůvěře, ale i ke šťastnějšímu a plnějšímu milostnému životu. Podle knihy byl natočen film Sezení s Helen Huntovou v hlavní roli.
Přečtěte si více o knize Intimní život
______________________________________________________

Herec, autor a režisér – v těchto profesích si pamatujeme Ladislava Smoljaka. Nejprve ale byl dítětem, žákem, studentem, a i tyto etapy jeho života zachycuje novinka s názvem Tady všude byl… vydaná nakladatelstvím Fragment.

Kniha vystihuje Ladislava Smoljaka v jeho různých životních rolích. Jde o biografickou zkratku od malého žáka, přes asistenta na Fakultě technické a jaderné fyziky, spolutvůrce fenoménu Cimrman, až po smělého námořního vlka na Slapech.
Redaktor – Učitel – Herec – Autor – Režisér – Stavitel – Hospodář – Zlepšovatel – Námořník – Táta – Děda – Kamarád – Občan

Přečtěte si více o knize Tady všude byl… Ladislav Smoljak anebo nahlédněte do ukázky

______________________________________________________

Mnozí z nás si rádi krátí chvíle při luštění nejrůznějších křížovek. Tomuto zájmu vychází vstříc i široká nabídka knih různých nakladatelů a dnes si přestavíme některé ze zajímavých novinek. Nejen pro milovníky křížovek je tu kniha Zábavné křížovky a osmisměrky z nakladatelství Fragment.

Luštěte a dobře se bavte!
Spousta stran skvělého luštění – švédské křížovky v sobě skrývají zábavné i poučné tajenky, osmisměrky odhalí přísloví a vtipy.

 

Přečtěte si více o knize Zábavné křížovky a osmisměrky a nahlédněte do ukázky

______________________________________________________

Možná byste chtěli udělat radost svému dědečkovi či babičce, kteří si rádi procvičují paměť při luštění, ale už jim oči tolik neslouží, proto běžně vydávané sešity jsou pro ně čitelné jen s lupou. Právě pro ně tu máme speciální tip na knihu Křížovky pro seniory s podtitulem Bylinková zahrádka, kterou vydalo nakladatelství Fragment.

Skvělé luštění do každého počasí. Stovka švédských křížovek vám zpříjemní dlouhou chvíli a zajímavé informace o zelených bylinkách budou inspirací pro vaši zahrádku i kuchyni.
Velký formát a větší písmo usnadňují čtení a luštění.

 

Přečtěte si o knize Křížovky pro seniory – bylinková zahrádka a prohlédněte si ukázku

______________________________________________________

Poslední slovo v naší nabídce budou mít opět křížovky. Tentokrát ale potěší ty, kteří hledají nové recepty k obohacení jídelníčku. Knihu Křížovky a jarní recepty vydalo nakladatelství Fragment.

Luštěte a pochutnejte si!
Švédské křížovky vás pobaví a skvělé recepty nabídnou inspiraci na jarní dobroty.

 

Přečtěte si o knize Křížovky a jarní recepty a nahlédněte i do ukázky

______________________________________________________

A to je z dnešních tipů vše. Jaká kniha z výše uvedených by vám udělala o víkendu radost? Sednete si rádi k luštění křížovek, osmisměrek, sudoku, či raději dáte přednost zajímavým osudům?

Určete si vlastní cenu
a zkuste si výše uvedené knihy vydražit v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeIntimní život

Cohen Greenová, Cheryl T.

Metafora, 2013

zobrazit info o knizeTady všude byl... Ladislav Smoljak

Krob, Andrej - Svěrák, Zdeněk - Rut, Přemysl - Taussig, Pavel

Fragment, 2013

zobrazit info o knizeZábavné křížovky a osmisměrky

Fragment, 2013

zobrazit info o knizeKřížovky pro seniory - bylinková zahrádka

Fragment, 2013

zobrazit info o knizeKřížovky a jarní recepty

Fragment, 2013

Napsat komentář