Hledáme právě Vás!

Psani
Milujete knihy? Dočetli jste teď nějakou zajímavou a chtěli byste se podělit o dojmy s ostatními? Můžete! Stačí jen, když se přidáte k nám!

Hledáme muže i ženy všech věkových kategorií, kteří by chtěli psát pro Klub knihomolů především recenze na zveřejněné knižní novinky, ale také reportáže z autogramiád a besed nebo další články, které se týkají knih a čtení.

Máte-li zájem patřit do našeho týmu, stačí se ozvat na mail marketa (zavinac) klubknihomolu.cz. Napište nám o sobě pár slov, jaký literární žánr je vám blízký, jaká témata k psaní článků byste upřednostňovali, … Připojte i krátký ukázkový text zaměřený na literaturu či rovnou recenzi. Odpovíme všem.

Pokud váháte a nejste si jisti kvalitou svého textu, nebojte se! Rádi Vám poradíme, jak články zlepšit a udělat je ještě čtivějšími.

Nabízíme Vám publikování Vašich článků a získání praxe v psaní. Spolehliví spolupracovníci od nás budou dostávat recenzní výtisky zdarma. Při dlouhodobé spolupráci jsou možné další odměny v knižní podobě. Dále Vám zprostředkujeme pozvánky na křty či autogramiády, rozhovory s českými i zahraničními autory, …

Přidáte se k nám?

Doporučení:
Share

Hledáme právě Vás! - DISKUZE

Počet reakcí: 25
  1. missyranger missyranger napsal:

    Též by mě ještě zajímalo, zda to je platné ještě:)

  2. Tii-chan Tii-chan napsal:

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli ještě tato nabídka platí. Děkuji

  3. Myanmar napsal:

    Dobrý den, 12.7. jsem Vám odeslala e-mail, ale zatím mi nepřišla odpověď. Omlouvám se, že se takto připomínám, ale napadlo mě, zda Vám má zpráva vůbec přišla :)

  4. Milan Vojtěch napsal:

    Dobrý den, chtěl jsem poslat email se zájmem o spolupráci na adresu redakce@klubkni­homolu.cz, ale hlásí mi to, že email je špatně zadán, proto píši sem.

    Dobrý den, na internetových stránkách katedry mediálních studií a žurnalistiky Masarykovy univerzity jsem našel nabídku na pozici Redaktor magazínu o knihách, o kterou bych se rád ucházel.

    Vystudoval jsem Technickou univerzitu v Liberci obor Filologie se zaměřením na žurnalistiky. V rámci studia a mimo něj jsem získal praxi například libereckém a pražském deníku a také v časopise Věci veřejném. V novinách jsem měl na starosti převážně agendu lokálního zpravodajství. Občas jsem také psal články kulturního rázu a místy i nějaké sloupky. Co se týče mého vztahu k literatuře, zajímám se hodně židovskou tematiku a holocaust, detektivní žánry, ale také díla předních českých a zahraničních autorů z dob druhé poloviny 19. století a celého 20. století. Díky studiu Filologie mám vytříbené jazykové schopnosti, a to nejen po stylistické ale i po gramatické stránce.

    O spolupráci s magazínem mám vážný zájem, tedy kromě reportáží, jejichž zpracování vyžaduje bydliště v Praze či v Brně.

    V případě zájmu mě prosím kontaktujte na níže uvedeném čísle a emailu.

    S pozdravem

    Bc. Milan Vojtěch

  5. Lenka napsal:

    Zdravim,
    Mam otazku:
    Bola by slovencina problem? :-?

  6. Míša napsal:

    Tak snad ještě nabídka platí, dnes jsem posílala mail :)

  7. Kristýna napsal:

    Zdravím :)
    Psala jsem Vám včera email, snad nezapadl do spamu :/ Zní to opravdu dobře, moc ráda bych se stala součástí :)

  8. Andilek napsal:

    To je uchvatné! ráda bych se k vám připojila!

  9. Petra Vymětalová Petra Vymětalová napsal:

    Andy, info pošleme na emailovou adresu, kterou máte uvedenou v registračních údajích :-)

  10. Andy Andy napsal:

    Dobrý den, šlo by poslat více informací k tomu jak se stát dopisovatelem? Ráda čtu – začínala jsem na pohádkách,které mi četla babička, dnes čtu to co mi přijde pod ruku většinou v knihovně, ty co mě zaujmou si pak koupím. Mám ráda romantickou literaturu – ať se jedná o starou dobu – rytíři a králové jako píše Julie Garwood nebo Shanon Drake či podobné autorky, nepohrdnu novodobou knížkou od výše zmíněné Julie nebo třeba autorem jako je Jefrey Deaver. I když poslední dobou mě třeba zaujala i Kmotra Liška od Josefa Lady – tu čtu své dcerce na uspání.
    Díky za odpověď,
    Andy

  11. Markéta Markéta napsal:

    Milá Evo, díky za reakci. :) Záleží na čase a energii. Dopisovatelé píší dle svých možností. Redaktoři musí odevzdávat alespoň cca 1 článek týdně, ale zase mají výhody navíc. Záleží na každém, zda bude dopisovatelem či redaktorem. Samozřejmě není vyloučeno, že se dopisovatel stane redaktorem a naopak. Těším se na ukázku. :)

  12. Eva napsal:

    To zní zajímavě. Kolik článků se pak musí napsat, když se přihlásím?

Napsat komentář