Hledáme právě Vás!

Psani
Milujete knihy? Dočetli jste teď nějakou zajímavou a chtěli byste se podělit o dojmy s ostatními? Můžete! Stačí jen, když se přidáte k nám!

Hledáme muže i ženy všech věkových kategorií, kteří by chtěli psát pro Klub knihomolů především recenze na zveřejněné knižní novinky, ale také reportáže z autogramiád a besed nebo další články, které se týkají knih a čtení.

Máte-li zájem patřit do našeho týmu, stačí se ozvat na mail marketa (zavinac) klubknihomolu.cz. Napište nám o sobě pár slov, jaký literární žánr je vám blízký, jaká témata k psaní článků byste upřednostňovali, … Připojte i krátký ukázkový text zaměřený na literaturu či rovnou recenzi. Odpovíme všem.

Pokud váháte a nejste si jisti kvalitou svého textu, nebojte se! Rádi Vám poradíme, jak články zlepšit a udělat je ještě čtivějšími.

Nabízíme Vám publikování Vašich článků a získání praxe v psaní. Spolehliví spolupracovníci od nás budou dostávat recenzní výtisky zdarma. Při dlouhodobé spolupráci jsou možné další odměny v knižní podobě. Dále Vám zprostředkujeme pozvánky na křty či autogramiády, rozhovory s českými i zahraničními autory, …

Přidáte se k nám?

Doporučení:
Share

Hledáme právě Vás! - DISKUZE

Počet reakcí: 25
  1. Emery napsal:

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nabídka stále platí??

  2. Lenka napsal:

    Zkoušela jsem psát, ale nejspíš už inzerát není aktuální…škoda.

  3. tarabas napsal:

    Škoda, že jsem to nevěděla dřív. Nabídka je ještě aktuální?

Napsat komentář