Hektor a jeho hledání ztraceného času

hektor
Přemýšlíte někdy nad tím, jak všechno rychle utíká? Rádi byste zastavili čas? Podobně je na tom i psychiatr Hektor, který se snaží najít odpovědi na tyto časté otázky.

Francois Lelord: Nová Hektorova cesta aneb Honba za časem

Nová dobrodružství psychiatra Hektora, který na svých cestách již nalezl klíč ke štěstí a tajemství lásky. Když ale pozoruje lidi kolem sebe, zjišťuje, že si stále dělají starosti, a to hlavně ohledně času. Někteří mají obavy z toho, že čas plyne příliš rychle, někteří odkládají důležitá rozhodnutí na později, až jednoho dne zjistí, že už je na ně příliš pozdě, jiní mají neustále naspěch, jako kdyby jim v břiše tikaly hodiny, a pak jsou tu ti, kteří by chtěli navzdory ubíhajícím létům zůstat věčně mladí.

Hektor stále víc a víc přemýšlí o neustálém toku času, o uplynulých rocích a o tom, proč máme pořád málo času, přestože stále pospícháme. Existuje čas vůbec, když minulé už pominulo, přítomné v okamžiku zmizí a budoucí se ještě neudálo? Hektor začíná hledat ztracený čas a snaží se zjistit, jak by se nemožné mohlo stát možným a pomíjivý okamžik štěstí věčným.

O tom je nová kniha Françoise Lelorda, autora celosvětově úspěšných knih o otázkách, které trápí každého z nás.

Nová Hektorova cesta aneb Honba za časem

Vydalo nakladatelství Smart Press

Autor: Lelord, Francois

Počet stran: 240 stran

Vazba: pevná

Formát: 130×200 mm

Rok vydání: 2012

Cena: 249 Kč

ISBN: 978-80-87049-63-1

Více o knize se dozvíte zde 

O autorovi

Francois Lelord, francouzský psycholog, se narodil v roce 1953. V roce 1996 uzavřel svou privátní praxi, aby sobě a svým čtenářům mohl zodpovědět největší životní otázky. Hodně cestuje, zejména po Asii. Několik let žil v Kalifornii. Jeho kniha o Hektorovi se stala bestsellerem ve Francii a Německu a vydání se připravuje ve 12 dalších zemích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNová Hektorova cesta aneb honba za časem

Lelord, François

Smart Press, 2012

Napsat komentář