Získejte praktického průvodce holistickým léčením

jak-se-vylecit-perex
Pokud chcete být skutečně zdraví, nestačí zaměřit se pouze na to, aby stoprocentně fungovalo vaše tělo. Je třeba, abyste se cítili v pohodě také psychicky a dařilo se vám dobře sociálně. Přečtěte si, jak toho dosáhnout.

Doplňkové zdroje síly k sebeuzdravení

Všichni chceme žít zdravý život. Ale pouhé „nebýt nemocný“ zdaleka není totéž jako být skutečně zdravý. Stav opravdového uzdravení pociťujeme pouze tehdy, když se nám daří dobře fyzicky, psychicky i sociálně. Cesta k tomuto stavu je úzce spjata s našimi zkušenostmi a postoji. Tato kniha ukazuje vše, co k tomu potřebujeme. Ať už jde o případ vážné nemoci, nebo o silnou psychickou zátěž, k uzdravení přispívá kromě klasické lékařské léčby také víra a láska, smysl života a vnitřní klid.

Heinz-Peter Röhr zprostředkovává své dlouholeté znalosti, zkušenosti, podněty k zamyšlení a cvičení do praktického průvodce holistickým léčením a sebeléčením. Spiritualita a psychologie jsou zde představeny jako doplňkové zdroje síly k uzdravení.

 

Jak se vyléčit

Autor: Heinz-Peter Röhr

Vydalo: nakladatelství Portál
Překlad: Petr Babka
Počet stran: 184
Vazba: brožovaná
Vydáno: 1/2024
ISBN: 978-80-262-2135-7

Přečtěte si více o knize Jak se vyléčit, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Portál. Můžete si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Nakladatelství Portál bylo založeno v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly další oblasti jako sociologie, politologie, zdraví, média, antropologie, ekologie, filozofie, ekonomie, sémiotika či kulturologie.

 

Vyhrajte knihu Jak se vyléčit

Cesta ke skutečnému zdraví není pouze o tom, zda nám funguje tělesná schránka na sto procent, ale kromě klasické lékařské léčby je třeba zapracovat také na psychické stránce. I vnitřní klid totiž přispívá k uzdravení a Heinz-Peter Röhr vám ve své publikaci nabídne podněty k zamyšlení a cvičení, které vám k němu dopomohou.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Portál vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Jak se vyléčit vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jak se vyléčit
probíhá od 8. do 21. února 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Jak se vyléčit

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak se vyléčit
Osvobození duše od viny a studu

Röhr, Heinz-Peter

Portál, 2024

Napsat komentář