Erotické romány

eroticke-romany-nahled
V dnešních tipech naleznete doporučení na lechtivé a erotické čtení (nejen) do chladných zimních večerů. Pusťte se do smyslného románu od české autorky, v němž hlavní hrdince učaruje její oblíbený spisovatel. Dále se začtěte do románu o manželství, které může buď katastrofální, nebo osudové.

Romantické a lechtivé čtení přináší erotický román Spisovatel od české autorky Lucie Salové, ve kterém hlavní hrdinka natrefí na svého oblíbeného spisovatele, jenž jí ukáže nevídané taje světa sexu, vášně a smyslnosti. Tato kniha je jako dělaná pro všechny milovníky a milovnice vzrušujících příběhů!

Spisovatel

Autorka: Lucie Salová

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-278-0130-5
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Spisovatel vydalo nakladatelství Epocha.

Hana píše a překládá texty. Ve svém volnu pracuje na vlastním rukopise, protože jako každý třetí člověk na zeměkouli i ona se chce stát spisovatelkou. A jako mnoho dalších žen na světě prahne po muži snů a po všem, o co ji první manžel, hafefobik s chorobným strachem z doteků, připravil. Ovládaná a poblázněná svou vulvou narazí na svého oblíbeného spisovatele, pro změnu ovládaného a poblázněného rozdrceným egem. Když požádá Hanu o zhodnocení svého nového rukopisu, na oplátku začne číst nejen její text, ale i ji samotnou. Seznámí ji se světem, v němž se pohybuje, a otevře jí dveře k jejímu snu.

Ukázka z knihy

 Nechtělo se jí vymanit z jeho sevření, ale přislíbila mu svou pomoc a chtěla slib dodržet. Neznamenalo, že když mezi nimi evidentně vznikalo porozumění, že už nebude chtít číst jeho knihu. Právě naopak. Chtěla přečíst každý řádek, který napsal, víc než kdy předtím.
„Adame, mohu tě teď jít číst?“
„Jistě, jen když mi slíbíš, že tě také budu moci číst. Ne až rukopis doděláš, ale co nejdříve. Chci se dozvědět vše o tvé práci,“ naléhal.
„Řeknu ti všechno, nemusíš mě číst.“ Rukou mu prohrábla vlasy.
„Když máš čest číst něčí řádky, Hano, dozvídáš se tak o dané osobě mnohem víc, než bys čekala. Způsob, jak zformuluješ psanou větu, jaká používáš synonyma, jak dokážeš popsat místa či osoby, mluví za tebe,“ vysvětloval.
„To jsem nevěděla.“

Přečtěte si celou ukázku.

O autorce

Lucie Salová pochází z Havířova a má dvě dcery. Profesně začala u copywritingu a online marketingu, ve volném čase se věnuje psaní a četbě knih. Do psaní erotické literatury se pouštět nechtěla, ale když prováděla průzkum, uvědomila si, že postava spisovatelů je v tomto žánru opomíjená, a tak se rozhodla toho využít dříve, než se toho ujme někdo jiný.

Zdroj informací: nakladatelství Epocha

O nakladateli

Nakladatelství Epocha ve stávající podobě existuje a vydává od října roku 2002. Navazuje na činnost stejnojmenného subjektu, který vznikl roku 1996. Jeho ediční profil byl tehdy vyhraněný, soustředil se na historii prezentovanou životopisnými monografiemi významných postav českých, ale i světových dějin.
V roce 2002 se Epocha rozšířila, a to nejen personálně, ale především koncepčně. Její ediční záběr se rozrostl o další žánry a s tím se rozšířila i autorská základna, která se neomezuje jen na domácí zdroje.
Dominantním směrem ediční koncepce zůstává i nadále literatura faktu a historie, nově je velký prostor v edičních plánech věnován fantastice.

————————————————

Kniha Manželství pro jednoho od autorky Ella Maise vás zavede do vztahu, jenž vznikl tak spontánně, že ústřední dvojice uspořádala svatbu hned po prvním setkání. Byla to pro Rose a Jacka osudová životní chyba, anebo začátek bouřlivého a vášnivého dobrodružství? To se dozvíte v tomto až skandálně erotickém románu.

Manželství pro jednoho

Autorka: Ella Maise
Přeložila: Hana Láryšová

Počet stran: 432
Vazba: vázaná
Formát: 150×210 mm
ISBN: 978-80-7588-543-2
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Manželství pro jednoho vydalo nakladatelství Mystery Press.

NEJPRVE SE VZALI, POTOM ZAČALI ŘEŠIT DETAILY. SKANDÁLNÍ EROTICKÝ ROMÁN OD BESTSELLEROVÉ AUTORKY…

S Jackem Hawthornem jsme to celé udělali naopak. Požádal mě o ruku hned, jak jsme se poprvé setkali. U muže tak uzavřeného a přesto přitažlivého, s očima modrýma jako kus ledu, byste čekali, že si bude chtít vzít jedině lásku svého života. Ale chtěl si vzít mě: naprostou cizinku, se kterou se jen o chvíli dřív rozešel snoubenec.

Správná reakce by byla vysmát se mu a říct, že je blázen. A to jsem přesně udělala… než jsem na jeho nabídku kývla. Svatba se konala o pár dní později a byla nádherná. Nebo bych si to aspoň přála. Ve skutečnosti byla strašná. Jack totiž vůbec není takový, jak jsem si ho vysnila.

Brzy mi sdělil, že naše manželství je největší chyba jeho života – a já musela souhlasit. Jenže věci se postupně začaly měnit. Pořád toho moc neřekne, ale jeho chování mluví za vše. A já začínám mít pocit, že se v jeho pohledu možná přece jen skrývá víc než chlad.

Na druhou stranu, já se jmenuji Rose a on Jack, takže náš vztah musel být nejspíš od začátku prokletý. Nebo snad ne…?

Ukázka z knihy

Nevdávala jsem se v bujné zelené zahradě, zatímco by nám připíjela hrstka přátel, co mám, jak jsem si vždycky představovala. Nesmála jsem se ani neplakala štěstím, jako to v danou chvíli obřadu dělávají jiné nevěsty. Neměla jsem nádhernou kytici, ale jenom jednu růžovou růži, kterou mi Jack Hawthorne beze slova vrazil do rukou, když jsme se před radnicí setkali. Neměla jsem na sobě ani bílé oblečení, natož svoji vysněnou svatební róbu. Jack Hawthorne si oblékl na zakázku ušitý černý oblek, který stál pravděpodobně jako můj roční nájem, ne-li víc. Nebyl to smoking, ale byl stejně elegantní. Vypadala jsem vedle něho dost lacině. Místo úchvatných, sněhobílých svatebních šatů jsem zvolila jednoduché modré – jiné dražší jsem neměla a jako jediné se hodily pro tuto příležitost, přesto… pořád byly laciné – a já stála vedle špatného chlapa, který se dokázal jenom zlostně mračit.

A taky mi oproti mojí vlažné odezvě překvapivě pevně svíral ruku. Taková hloupost, ale držet se na vlastní svatbě za ruku s cizincem? To není sranda. Zatraceně, kašlete na držení za ruku – budu manželkou muže, o kterém vím jenom tolik, kolik mi dopřál rychlý průzkum na googlu.

Přesto jsem ochotně, vědomě souhlasila, ne?

„Slečno Colesonová?“

Začínala jsem zrychleně dýchat a panikařit a snažila jsem se vytáhnout ruku ze sevření Jacka Hawthorna, ale on mě stiskl jenom silněji. Nevěděla jsem, co jsem si myslela nebo co si on myslel, že udělám, ale nedalo se říct, že mě nenapadlo utéct.

Jeho pevné sevření bylo varováním – a pak bylo pryč. Rychle jsem očima přelétla k jeho tváři, ale hleděl před sebe na oddávajícího, ostré rysy stažené do kamenného výrazu. Chladný. Tak chladný. Měla jsem dojem, že vidím, jak mu v čelisti cuká sval, ale pak jsem mrkla a tik zmizel.

Ten chlap dával najevo tolik emocí asi jako kus šutru, takže jsem se snažila řídit jeho příkladem a soustředit se na budoucnost.

„Slečno Colesonová?“

Stáhněte si celou ukázku v presskitu.

O autorce

Ella Maise sice (zatím) nemá na kontě desítky knih, ale o to větší slaví úspěchy. Její romány Manželství pro jednoho, Miluji tě, Jasone Thorne a Nejdrsnější pád hned po vydání obsadily přední příčky žebříčku mezinárodních bestsellerů na Amazonu, za což je Ella svým čtenářům neskonale vděčná.
Největší uspokojení jí totiž přináší, když může vytvářet postavy a příběhy, díky nimž na chvíli zapomenete na strasti každodenního života a které vám vykouzlí úsměv na rtech. Jak sama říká: „Pokud se mi podaří zlepšit náladu alespoň jednomu člověku, můžu být se svou prací spokojená.“

Psaní je pro ni vším a už si ani nedokáže představit, že by nebylo součástí jejího života. „Některé věci ve vás prostě probouzí čistou radost. Dobrá kniha, štěňátka, obejmutí někoho, po kom se vám šíleně stýskalo… Přesně takovou radost cítím, když píšu.“ A všechna ta náročná práce, spousta vypité kávy a probdělé noci nad novým příběhem podle ní nakonec vždycky stojí za to.

Zdroj informací: nakladatelství Mystery Press

O nakladateli

Nakladatelství Mystery Press se od svého založení v roce 2015 velmi rychle etablovalo na tuzemském knižním trhu jako specialista na detektivky, thrillery a krimi romány. V současnosti vydává zejména anglo-americké autory, z nichž pro české čtenáře objevilo např. Angličany Stevea Robinsona a Tima Weavera, ale nebojí se ani velkých amerických jmen, jako jsou Janet Evanovich či Dan Simmons. Pod logem Mystery Pressu vycházejí rovněž knihy českých autorů, a to především v subžánrech klasické a historické detektivky, mysteriózního thrilleru či procedurální krimi.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Zaujaly vás dnešní tipy na erotickou literaturu? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSpisovatel

Salová, Lucie

Epocha, 2023

zobrazit info o knizeManželství pro jednoho

Maise, Ella

Mystery Press, 2023

Napsat komentář