Erotika ze spisovatelského světa

spisovatel-nahled
Na dnešní sváteční den máme opravdovou lahůdku pro všechny fanynky a fanoušky romantických a erotických knih. Začtěte se do příběhu ženy, jež se chce stát spisovatelkou a jež na své cestě potká svého oblíbeného spisovatele, který se pro ni záhy stane někým mnohem osudovějším.

Hana píše a překládá texty. Ve svém volnu pracuje na vlastním rukopise, protože jako každý třetí člověk na zeměkouli i ona se chce stát spisovatelkou. A jako mnoho dalších žen na světě prahne po muži snů a po všem, o co ji první manžel, hafefobik s chorobným strachem z doteků, připravil. Ovládaná a poblázněná svou vulvou narazí na svého oblíbeného spisovatele, pro změnu ovládaného a poblázněného rozdrceným egem. Když požádá Hanu o zhodnocení svého nového rukopisu, na oplátku začne číst nejen její text, ale i ji samotnou. Seznámí ji se světem, v němž se pohybuje, a otevře jí dveře k jejímu snu.

Spisovatel

Autorka: Lucie Salová

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-278-0130-5
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Spisovatel vydalo nakladatelství Epocha.

Ukázka z knihy

Nechtělo se jí vymanit z jeho sevření, ale přislíbila mu svou pomoc a chtěla slib dodržet. Neznamenalo, že když mezi nimi evidentně vznikalo porozumění, že už nebude chtít číst jeho knihu. Právě naopak. Chtěla přečíst každý řádek, který napsal, víc než kdy předtím.
„Adame, mohu tě teď jít číst?“
„Jistě, jen když mi slíbíš, že tě také budu moci číst. Ne až rukopis doděláš, ale co nejdříve. Chci se dozvědět vše o tvé práci,“ naléhal.
„Řeknu ti všechno, nemusíš mě číst.“ Rukou mu prohrábla vlasy.
„Když máš čest číst něčí řádky, Hano, dozvídáš se tak o dané osobě mnohem víc, než bys čekala. Způsob, jak zformuluješ psa-nou větu, jaká používáš synonyma, jak dokážeš popsat místa či osoby, mluví za tebe,“ vysvětloval.
„To jsem nevěděla.“
„Samozřejmě. Mám spousty přátel, již píší, a až po přečtení jejich rukopisů jsem pořádně poznal, s kým mám tu čest. Je to úžasná cesta, jak nahlédnout do lidské duše. Lidé, kteří umějí pracovat se slovem na papíře, dá se říct, mají něco navíc než ostatní,“ zamyslel se a pokračoval dál. „I v pouhém e-mailu nebo ve zprávě toho můžeš spousty odhalit.“

Přečtěte si celou ukázku.

O autorce

Lucie Salová pochází z Havířova a má dvě dcery. Profesně začala u copywritingu a online marketingu, ve volném čase se věnuje psaní a četbě knih. Do psaní erotické literatury se pouštět nechtěla, ale když prováděla průzkum, uvědomila si, že postava spisovatelů je v tomto žánru opomíjená, a tak se rozhodla toho využít dříve, než se toho ujme někdo jiný.

Zdroj informací: nakladatelství Epocha


Nakladatelství Epocha ve stávající podobě existuje a vydává od října roku 2002. Navazuje na činnost stejnojmenného subjektu, který vznikl roku 1996. Jeho ediční profil byl tehdy vyhraněný, soustředil se na historii prezentovanou životopisnými monografiemi významných postav českých, ale i světových dějin.
V roce 2002 se Epocha rozšířila, a to nejen personálně, ale především koncepčně. Její ediční záběr se rozrostl o další žánry a s tím se rozšířila i autorská základna, která se neomezuje jen na domácí zdroje.
Dominantním směrem ediční koncepce zůstává i nadále literatura faktu a historie, nově je velký prostor v edičních plánech věnován fantastice.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSpisovatel

Salová, Lucie

Epocha, 2023

Napsat komentář