Získejte příběh chutnající po šampaňském a croissantech

vinice-ve-francii-perex
Hattie se cítí mizerně a nabídka práce v překrásném sídle v oblasti Champagne vypadá jako ideální lék na zlomené srdce. Rozhodně však nepočítá s tím, že by zde mohla narazit i na novou známost. Nebo jde jen o chvilkové poblouznění?

Kouzlo Francie a šarm místních obyvatel

Hattie má zlomené srdce a cítí se mizerně. Když se jí naskytne příležitost pracovat dva měsíce na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji, než vyletí zátka z lahve šampaňského.

Příprava velkolepého obřadu její sestřenice Gabby pro ni představuje šanci vypracovat se z pouhé asistentky na vyhledávanou organizátorku svateb. Proto se rozhodne zapomenout na trable s láskou a napnout všechny síly k uspořádání pohádkového dne. Nepočítala ovšem s jednou maličkostí… S úžasným Lucem, který neustále rozptyluje její pozornost. Podnikají spolu výlety po okolí, navštěvují místní trhy s delikatesami a užívají si pikniky mezi řádky vinné révy.

Možná za to můžou bublinky, možná Lucovo kouzlo, ale Hattie začne přemýšlet, jestli jde jen o chvilkové poblouznění, nebo snad o něco víc.

 

Vinice ve Francii

Autorka: Julie Caplinová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Brabcová
Počet stran: 368
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2023
ISBN: 978-80-271-3968-2

Přečtěte si více o knize Vinice ve Francii, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Julie Caplinová je závislá na cestování a dobrém jídle. Neustále se snaží vypátrat dokonalý gin a je až nezdravě vybíravá, co se sklenic, toniku a ozdob týče. Mezi ochutnávkami ginu napsala svůj první román, který se odehrává v jednom z mnoha měst, jež během života poznala. Jako PR ředitelka se několik let potloukala po Evropě a brala nejlepší žurnalisty zabývající se jídlem a pitím na novinářské exkurze (takzvané služební cesty), aby ochutnali gastronomické pochoutky v nejrůznějších městech v Itálii, Francii, Belgii, Španělsku, Dánsku a Švýcarsku. Byla to náročná práce, ale někdo to dělat musel. A právě tyto exkurze se staly inspirací k napsání série Romantické útěky.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Vinice ve Francii

Velkolepá svatba sestřenice by mohla pro Hattie znamenat šanci na povýšení, proto se rozhodne na ni soustředit veškeré své síly a zapomenout na své zlomené srdce, které ji sem přivedlo. Hattie však nepočítala s jedním rušivým elementem – Lucem. Jde jen o chvilkové poblouznění v souvislosti s opojením výborným sektem, nebo by to mohla být skutečná láska? To si přečtěte v novém románu Julie Caplinové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vinice ve Francii vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vinice ve Francii
probíhá od 5. do 18. prosince 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Vinice ve Francii

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVinice ve Francii

Caplinová, Julie

Cosmopolis, 2023

Získejte příběh chutnající po šampaňském a croissantech - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. jacobs napsal:

    Dobrý den, děkuji moc za zaslanou výherní knihu, dnes v dorazila.

  2. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Hezké odpoledne, dnes jsem v pořádku obdržela tuto knihu, kterou jsem vyhrála. Moc za ni děkuji

Napsat komentář