Získejte závěrečný díl fantasy série Vampýrská akademie

posledni-obet-perex
Královna Taťána byla zavražděna a podezření padne na Rose. Její přátelé však ví, že je nevinná, proto se rozhodnou jí pomoci utéct z vězení a najít skutečného vraha. Podaří se jim její jméno očistit, aby se mohla přestat skrývat?

Kdo zavraždil královnu?

V šesté části série Vampýrské Akademie se rozhoduje o všem! Královna je mrtvá a svět Morojů už nikdy nebude jako dřív! Vražda. Láska. Zrada. A také poslední oběť, kterou je třeba přinést. Rose čelí obvinění z vraždy. Lissa chce uplatnit svůj nárok na královský trůn. Ne, teď už mezi nimi doopravdy nebude nic takové jako dřív…

 

Poslední oběť

Autorka: Richelle Mead

Vydalo: nakladatelství #BOOKLAB
Překlad: Katrin Mekki
Počet stran: 520
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2023
ISBN: 978-80-276-0566-8

Přečtěte si více o knize Poslední oběť, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Richelle Mead se narodila roku 1976 ve znamení Štíra. Vystudovala umění a komparativní religionistiku, ale v současnosti je spisovatelkou na plný úvazek. Celosvětovou slávu si získala především Vampýrskou akademií, na kterou volně navazují Pokrevní pouta, obrovský ohlas získala i série Sukuba.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Poslední oběť

Svět Morojů je vzhůru nohama – po smrti královny Taťány už nic není jako dřív. Za její vraždu byla odsouzena Rose, která čeká ve vězení na popravu, ale než k ní dojde, podaří se jejím přátelům zosnovat a realizovat plán. Rose se tak ocitá na útěku s Dimitrijem a alchymistkou Sydney, zatímco Lissa a ostatní se snaží vypátrat skutečného vraha. Vydrží Rose nečinně čekat v úkrytu, nebo se pustí do vlastního pátrání? A podaří se jí nakonec očistit své jméno? To si přečtěte v závěrečném díle série Vampýrská akademie od Richelle Mead.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Poslední oběť vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Poslední oběť
probíhá od 19. do 25. listopadu 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy knihy Poslední oběť

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoslední oběť
(Vampýrská akademie 6)

Mead, Richelle

#BOOKLAB, 2023

Napsat komentář