Zahrajte si o autentická svědectví o setkání s UFO

ufo-nad-ceskem-perex
Věříte, že ve vesmíru nejsme sami, nebo patříte k zastáncům toho, že veškeré nevysvětlitelné jevy lze připsat přírodním jevům či utajované vojenské technice? Přečtěte si autentická svědectví lidí, kteří tvrdí, že spatřili UFO.

Neobjasněné jevy na obloze

Spatřili jste někdy UFO? Nikoliv „zelené mužíčky“, ale něco skutečně tajemného, co se vám nedařilo nijak vysvětlit. Jaký to byl pocit? Co prožívají svědkové záhadných jevů nad našimi hlavami, jež nazýváme UFO? Jak popisují své zážitky s UFO lidé, kteří jej skutečně viděli?

Autor této knihy řídil třicet let projekt Záře, který shromažďoval svědectví o UFO a vyhodnocoval je. V letech 1992–2022 projekt získal celkem 4 215 případů, z nichž některé byly objasněny. Část jich ale zůstává nevysvětlena, je zahalena tajemstvím a podněcuje naši fantazii. Co za nimi může být? To bohužel zatím nevíme. Mohlo by jít o dosud nepopsané přírodní jevy? Vyskytují se mezi nimi i setkání s neznámou a utajovanou vojenskou technikou či experimenty? Nebo se za pozorovanými událostmi skrývá návštěva z kosmu? Návštěva z jiného času? Či snad z nějakého paralelního světa? Záleží pouze na naší fantazii, protože jde o zatím neobjasněné jevy.

UFO se naší zemi nijak nevyhýbá. Tato kniha zachycuje svědectví lidí o setkání s UFO v České republice, a to pokud možno v nezměněné formě, jak je sami popsali. Výpovědi jsou tudíž nejen autentické, ale i nezkreslené. Seznámíte se s příběhy lidí, jež byli konfrontováni s realitou, která je částí společnosti popírána nebo zesměšňována. Někdy sami pozorovatelé těchto jevů byli dříve skeptiky a nevěřili na existenci něčeho podobného – až do chvíle, kdy to sami spatřili a zažili na vlastní kůži.

 

UFO nad Českem

Autor: Vladimír Šiška

Vydalo: nakladatelství Regia
Počet stran: 248
Vazba: pevná
Vydáno: 8/2023
ISBN: 978-80-87866-67-2

Přečtěte si více o knize UFO nad Českem, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu UFO nad Českem

Spatřili jste někdy UFO, nebo patříte k těm, kteří záhadné jevy popírají a snaží se je svést na přírodní jevy, případně utajovanou vojenskou techniku či experimenty? Řada lidí, jejichž autentická svědectví najdete v knize Vladimíra Šišky, dříve patřila mezi skeptiky, ale vlastní zážitky je donutily svůj názor poněkud pozměnit…

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu UFO nad Českem vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu UFO nad Českem
probíhá od 5. do 11. listopadu 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy UFO nad Českem

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize UFO nad Českem

Šiška, Vladimír

Regia, 2023

Napsat komentář