Zahrajte si o román o sázce, kterou nechcete prohrát

masove-kulicky-se-slehackou-perex
Nastoupit do nové práce neznamená jen to, že se musíte naučit, jak funguje firma, ale často i to, jak řešit různé situace se zákazníky i kolegy. Podaří se Martině zapadnout do nového pracovního kolektivu? A kdo vyhraje sázku o masové kuličky se šlehačkou?

Kdo si dá masové kuličky se šlehačkou?

Příběh dává nahlédnout pod pokličku práce ve velkém obchodním řetězci s nábytkem, kde dochází k nejrůznějším situacím jak mezi zaměstnanci, tak se zákazníky. Martina, která je právě přijata, se postupně seznamuje s novými kolegy, z nichž někteří řeší nejen pracovní problémy, ale i soukromé záležitosti. Postupně zjišťuje, že jako skoro všude se mezi nimi vytváří síť vztahů utkaných ze sympatií, podpory, intrik, paktování se, řevnivosti, nenávisti a úskoků. Do tohoto labyrintu vztahů a emocí se dostane i Martina, hlavní hrdinka románu o obyčejných lidech, obyčejných vztazích a obyčejných věcech, lehce okořeněného humorem.

Jak se v novém prostředí Martina zorientuje? A kdo nakonec prohraje sázku a bude muset sníst oněch padesát kuliček se šlehačkou?

 

Masové kuličky se šlehačkou

Autor: Vítězslav Jareš

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 296
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2023
ISBN: 978-80-271-3818-0

Přečtěte si více o knize Masové kuličky se šlehačkou, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Masové kuličky se šlehačkou

Martina právě nastoupila do nového zaměstnání ve velkém obchodním řetězci s nábytkem. Nejen, že se musí seznámit s novými kolegy, ale musí také nahlédnout pod pokličku zdejších vztahů – kdo se s kým přátelí, mezi kým panuje nenávist, komu se raději vyhýbat a také s kým se raději nevsázet. Pokud totiž sázku prohraje, čeká na ni nepříliš lákavá kombinace padesáti masových kuliček se šlehačkou. Kdo je nakonec bude muset sníst? To už si přečtěte v románu Vítězslava Jareše.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Masové kuličky se šlehačkou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Masové kuličky se šlehačkou
probíhá od 9. do 22. května 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Masové kuličky se šlehačkou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMasové kuličky se šlehačkou

Jareš, Vítězslav

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář