Zasoutěžte si se Začarovanou třídou!

zacarovana_trida_brezinova_perex
Ivona Březinová píše příběhy pro děti a mládež všech věkových kategorií a nejrůznějších žánrů. Jednu z nich, kterou vydalo nakladatelství JaS, můžete nyní vyhrát i v naší soutěži!

Ivona Březinová: Začarovaná třída

Třída 3. A byla nejdřív úplně obyčejná, stejná jako ostatní třídy na škole. Děti se učily, trošku vyrušovaly výklad paní učitelky, občas nedávaly pozor vůbec – jako je tomu všude. Ale jednou se otevřely dveře a 3. A se rozrostla o tři nové žáky. Byli to bratři – Čáryfuk, Máryfuk a Podkočárník. S maminkou a tatínkem se zastavili ve městě, protože rodiče byli kouzelníci a měli zde svá vystoupení. A jejich synové? Museli do školy, jak jinak. A od té chvíle se ve 3. A děly věci…

No řekněte, nechtěli byste, aby ožily vaše obrázky v hodině kreslení? Nebo aby byla tabule najednou bílá, takže se na ni bílou křídou nedalo nic napsat? Případně aby se učebna proměnila v kluziště? A tohle všechno a ještě mnohem víc můžete s holkami a kluky z 3. A prožít. Taky se seznámit s dětmi, které vypadají trošku odlišně, ale které jsou ve skutečnosti úplně stejné, jako ostatní – chtějí si hrát, chtějí se smát a chtějí se kamarádit.

A možná potřebují i zjistit, v čem jsou nejlepší. Protože každý je v něčem nejlepší.

 

Začarovaná třída

Autorka: Ivona Březinová
Ilustrace:  Jaromír F. PalmeČtvrté
Vydání: přepracované vydání, vyšlo v dubnu 2012
Formát: 160 × 195 mm
Počet stran: 72 stran
Cena: cca 179 Kč
ISBN 978-80-904936-4-3

 

Knihu Začarovaná třída vydalo nakladatelství JaS

Více o knize najdete zde

Kniha Začarovaná třída vyšla ve francouzštině, srbštině a slovenštině. V roce 2004 byla zapsána na Honour List IBBY.

 

Přečtěte si recenzi na knihu Začarovaná třídazde

 

O autorce:

Ivona Březinová (* 1964)

Od dětství chtěla být spisovatelkou a svého cíle díky nadání, pokoře a píli dosáhla. Po gymnáziu a studiu na Pedagogické fakultě UJEP Ústí nad Labem byla odbornou asistentkou katedry bohemistiky. Od roku 1997 píše knihy, jezdí besedovat se čtenáři po celé republice a od roku 2011 pořádá vlastní talkshow v Knihkupectví Fantazie v Praze, která se jmenuje Ivona uvádí. Šest let působila na Literární akademii, odkud vzešli i někteří autoři nakladatelství JaS (Jiří Holub, Kateřina Hejlová, Monika Petrlová).

Píše příběhy pro děti a mládež všech věkových kategorií a nejrůznějších žánrů. Její knihy získaly řadu ocenění a je rytířkou Řádu krásného slova. Z posledních titulů můžeme jmenovat: Eliáš a liška (2010), Medvědí pohádka (2010), Dárek pro Sáru (2011), Kluk a pes (2011), Natálčin andulák (2012). Je vdaná, s manželem a dvěma dcerami žije v Praze.

 

Vyhrajte knihu Začarovaná třída!

Ve spolupráci s nakladatelstvím JaS jsme pro vás připravili soutěž, ve které může jeden z vás vyhrát knihu Ivony Březinové: Začarovaná třída!

Stačí jen najít odpověď na jednoduchou otázku a správně si tipnout!

 

Soutěž o knihu Začarovaná třída Ivony Březinové běží od 30. června do 13. července 2012

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství JaS

Nakladatelství JaS se zaměřuje na českou beletrii pro čtenáře od tří do sta let. Nevyhýbá se ani literatuře přicházející ze zahraničí. Vydává knížky začínajícím autorům i díla, na která se trošku zapomnělo. Nabízí autorům služby při vydávání vlastních děl samonákladem – poskytuje jim za úplatu plný nakladatelský servis od zpracování rukopisu po tisk (obchod je pak na autorovi samém). Jde o malé nakladatelství s roční produkcí do dvaceti titulů.

Související soutěž

Soutěž o knihu Začarovaná třída

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZačarovaná třída

Březinová, Ivona

JaS, 2012

Napsat komentář