Zahrajte si o život před koncem světa

prorokyne-a-hlupak-nahled
Kdybyste věděli, že svět a s ním i váš život brzy skončí, jak byste využili zbývající čas? Zkuste najít inspiraci v humoristické knize, v níž právě vize blízkého konce dala dohromady nesourodou skupinku lidí…

Jak si užít život do konce světa

Amatérská švédská astrofyzička Petra spočítala, že 7. září 2011 ve 21.20 zanikne svět. Toto proroctví ji svede dohromady s poněkud jednoduchým Johanem, který umí proměnit obyčejné jídlo v gurmánský zážitek, a s důchodkyní Agnes, která si pod falešným profilem vydělává jako mladá influencerka. Společně se v karavanu vydávají do Říma, kde hodlají svůj zbývající čas využít na maximum. Jak už to ale bývá, nic nejde podle plánu. Dokonce ani ten konec světa.

Prorokyně a hlupák

Autor: Jonas Jonasson

Vydalo: nakladatelství Panteon
Přeložila:  Hana Švolbová
Počet stran: 376
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2022
ISBN: 978-80-87697-68-9

 

Přečtěte si více o knize Prorokyně a hlupák, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A prohlédněte si ukázku.


logo-Knihcentrum
Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

Jonas Jonasson

Jonas Jonasson se narodil v roce 1961 ve Växsjö v jižním Švédsku. Po studiu švédštiny a španělštiny na Univerzitě v Göteborgu pracoval jako novinář pro večerník Expressen a deník Smalandsposten. Později byl činný jako mediální konzultant a založil vlastní poradenskou firmu. Byl také producentem švédské televize TV4. Po 20 letech ve světě médií svou firmu prodal a přestěhoval se do švýcarského kantonu Ticino, kde se začal věnovat psaní. Mezi jeho nejoblíbenější spisovatele patří Jaroslav Hašek a Milan Kundera. Je autorem humoristických románů: Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel, Zabiják Anders, Analfabetka, Stojednaletý stařík, který se vrátil, Sladká pomsta.

Zdroj informací: Knihcentrum

 

Vyhrajte knihu Prorokyně a hlupák

Amatérská astrofyzička, prosťáček a důchodkyně se ocitnout společně v karavanu na cestě za posledním dobrodružstvím. Zakrátko má totiž nastat konec světa, a tak si chtějí užít čas, který jim zbývá. Jenže nic nejde podle plánu…

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Prorokyně a hlupák vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Prorokyně a hlupák
probíhá od 30. dubna do 6. května 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Prorokyně a hlupák

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeProrokyně a hlupák

Jonasson, Jonas

Panteon, 2022

Napsat komentář