Získejte pátrání po vrahovi pražských taxikářů

taxikar-perex
Taxikář je člověk, který vás převeze z bodu A do bodu B a už v okamžiku, kdy z jeho vozu vystoupíte, máte problém si vybavit jeho tvář. Proč by někoho takového někdo vraždil? Právě na to se snaží přijít Vojtěch Vojáček a vy se k němu můžete přidat.

Komu vadí taxikáři?

Je jaro a ulicemi Prahy obchází vrah. Nejde o žádného šíleného řezníka, ale přesně kalkulujícího člověka s jasně vytyčeným cílem. Oběti zdánlivě nemají mezi sebou nic společného, avšak je tomu skutečně tak? Jedná se o loupežná přepadení nemilosrdného chladnokrevného lupiče, nebo snad existuje jiný důvod, proč museli právě tito muži zemřít?

Na taxikáře se nikdo dvakrát nepodívá, je neviditelný, je tu jen od toho, aby vás dostal z místa A do místa B. Proč by někomu stálo za to vraždit taxikáře? To je právě to, na co se Vojtěch Vojáček snaží nalézt odpověď.

Poutavý, chvílemi až mrazivý příběh vás vtáhne do světa drogových gangů, neúspěšných tanečníků, miliardářů, italské módy a sérií vražd.

 

Taxikář

Autor: Petr Čepek

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 264
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2023
ISBN: 978-80-271-3873-9

Přečtěte si více o knize Taxikář, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorovi

JUDr. Petr Čepek se narodil v roce 1960 v Jičíně. Rodina se mnohokrát stěhovala a přes Hořice v Podkrkonoší a Slaném nakonec skončil v Praze. Ve svých devíti letech se začal věnovat stolnímu tenisu, ve kterém to v pouhých třinácti letech dotáhl až na mistra republiky (tento titul ještě několikrát obhájil). V Praze také absolvoval Právnickou fakultu University Karlovy a většinu života se úspěšně věnoval obchodnímu a korporátnímu právu. Je šťastně ženatým otcem tří dětí, přičemž manželka Kateřina bývá první čtenářkou i kritičkou jeho literárních výtvorů. Psaní a publikování krátkých povídek se věnuje už bezmála třicet let a jeho prvním publikovaným dílem u nakladatelství Grada je román Sametové iluze.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Taxikář

Jarně rozkvetlými ulicemi Prahy obchází vrah, který si své oběti vybírá zdánlivě náhodně. Jako by neexistoval žádný vzorec. Jenže zkušení vyšetřovatelé dobře ví, že zločinci nikdy neřádí bez jasného motivu a vzorce. Proto se Vojtěch Vojáček pouští do vyšetřování a pátrání po tom, proč právě tito taxikáři museli zemřít. Podaří se mu to zjistit dřív, než o život přijde další taxikář? To si přečtěte v napínavé krimi knize Petra Čepka.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Taxikář vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Taxikář
probíhá od 14. do 27. března 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 krimi knihy Taxikář

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTaxikář

Čepek, Petr

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář