Vyhrajte humorný román o řešení manželské krize

pravdu-mam-prece-ja
Malinovi jsou manželé patnáct let a jejich soužití už dávno není tak růžové a láskyplné jako na začátku vztahu. Nechtějí však společné roky zahodit jen tak, proto se rozhodnou, že je čas vyhledat odborníka. Co jim poradí?

Deník jako terapie

Co se stane, když si manželé po patnácti letech soužití, kdy se začínají stupňovat hádky a nedorozumění, řeknou: „Takhle to už dál nejde!“ Shodnou se na tom, že je potřeba to řešit a vyhledají pomoc odborníka, který pro ně má originální řešení. Každý si musí po nějakou dobu psát deník, kam bude popisovat každou hádku nebo nepříjemnou chvilku, kterou s partnerem zažije. A že jich bude…
Příběhy rodiny Malinových, kterým autorka dodala skvělý humor a nadhled vás potěší bez ohledu na to, zda vám to ve vztahu klape nebo skřípe. Při čtení knihy si budete s úsměvem říkat: „Jo, to je přesný – to je jako u nás.“

 

Pravdu mám přece já!

Autorka: Hana Skálová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2022
ISBN: 978-80-271-3784-8

Přečtěte si více o knize Pravdu mám přece já!, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte se také stáhnout krátkou ukázku nebo si přečíst náš článek.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Možná čekal vytáčky, možná nadšení nebo snad rozpaky, ale určitě ne vzácně sjednocenou reakci úleku, který byl viditelný v očích a grimasách.
„Ne, neděste se, přátelé, hned vám to vysvětlím,“ hbitě uklidňoval vyplašené zamrkání a natočení hlav svých nových klientů, kteří jako by snad špatně slyšeli.
„Vy si – každý zvlášť – v den, kdy se budete potýkat s novým konfliktem, popíšete spor, který vznikl, zaměříte se na reakce své i svého partnera, zhodnotíte, co vám to přineslo, jaké máte pocity – jestli výhry, zklamání či smutku. Nezapomeňte si vzpomenout na impulsy, které hádku vyvolaly. Možná, že zpětným listováním zjistíte, že se jedná o omezený okruh problémů, jimž by se dalo vyhnout: například každodennímu sporu o přeslazenou kávu k snídani by se dalo vyhnout tím, že by si každý udělal svůj ranní nápoj sám. Rozumíte mi?“ (str. 13)

 

O autorce

PhDr. Hana Skálová pochází z Prahy, kde vystudovala na Univerzitě Karlově český jazyk. Tento předmět učila na střední škole, ale lákalo ji psaní. Léta pracovala jako jazyková redaktorka v časopisu Lidé a země, psala články o cestování a do různých médií také z oblasti medicíny, pedagogiky a psychologie. Tvoří scénáře a natáčí reportáže pro pořad Toulavá kamera (Česká televize). Vyšly jí knihy Ježíšek (2010), Průvodce stylem pro šarmantní plnoštíhlé krásky (2012), Hurá, jsou tu Velikonoce (2020), Život na špičkách (2020) a Nemoc není trest, zdraví není za odměnu (2022).
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Pravdu mám přece já!

Stejně jako na začátku každého vztahu do sebe byli Jana a Otakar bláznivě zamilovaní a věřili tomu, že společně zestárnou a láska jim vydrží až do konce života. Po patnácti letech si však uvědomí, že jim to začalo skřípat a občas nemůžou jeden druhého vystát. Patnáct let je však patnáct let a zahodit společně prožité roky se nechce ani jednomu z nich. Proto se rozhodnou navštívit odborníka, a ten přijde se vskutku originálním řešením – budou si psát deník. Právě jejich zápisky si můžete přečíst a věřte, že se při tom dobře pobavíte.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Pravdu mám přece já! vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pravdu mám přece já!
probíhá od 10. do 23. ledna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Pravdu mám přece já!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePravdu mám přece já!

Skálová, Hana

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář