Zasoutěžte si o špetku vánočního kouzla

soutez-svatky-v-kavarne-novych-zacatku
Becca Fletcherová nemá ráda Vánoce. Přesto se rozhodne, že se před nimi tentokrát nebude schovávat, a vydá se navštívit svou sestru, která si otevřela kavárničku. Obměkčí svařené víno a horká čokoláda její grinchovské rozpoložení?

Čokoláda, která roztaje vaše srdce

V Kavárně nových začátků, která stojí na vysokém útesu, si připadáte jako na konci světa. Podávají se zde lahodné čaje, skvělé chleby a originálně zdobené cupcaky. Turisty i místní tu čeká veselý smích, společnost a bezpečí. Jako denní specialitu tu totiž mají na menu srdečné přivítaní.

Becca Fletcherová neměla Vánoce nikdy v lásce. Letos je to ale jinak a na svátky se těší. Navštíví sestru Lauru, která se nedávno i se svými dětmi odstěhovala do Dorsetu a vede tam jednu trochu ošuntělou, ale o to víc jedinečnou, kavárničku. Snad prvně v životě se těší na svařené víno (k snídani, obědu i večeři) a maratony vánočních filmů, které obvykle považuje za čiré utrpení.
Brzy i ona podlehne kouzlu Kavárny nových začátků, která podává horkou čokoládu tak dobrou, že roztaje i Rebečino srdce. A dokonce uvěří i tomu, že zázraky se dějí právě o Vánocích…

V Kavárně nových začátků se nepodávají jen dobroty, ale nabízejí tu i druhou šanci prožít život na maximum…

 

Svátky v Kavárně nových začátků

Autorka: Debbie Johnsonová
Přeložila: Jana Kordíková

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 216
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2022
ISBN: 978-80-271-3427-4

Přečtěte si více o knize Svátky v Kavárně nových začátků, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte také na naši recenzi knihy.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Svátky v Kavárně nových začátků

Becca Fletcherová nemá ráda Vánoce. Když ale dostane od sestry pozvání, rozhodne se, že jej přijme a svátky prožije v její malebné kavárničce. Existuje takové množství svařeného vína a horké čokolády, které by rozehřálo její srdce? Počkejme si na vánoční zázrak…

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Svátky v Kavárně nových začátků vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Svátky v Kavárně nových začátků
probíhá od 3. do 16. ledna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Svátky v Kavárně nových začátků

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSvátky v Kavárně nových začátků

Johnsonová, Debbie

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář