Pod stromeček: romantika s napětím

Tipy_Po zapadu slunce_Pod maskou nevinnosti
Dnešní dva žhavé dárečky ocení pod stromečkem zejména ženy. Nadělujeme jim totiž romantické a erotické čtivo s pořádnou dávkou napětí i smyslnosti od dvou bestsellerových autorek.

Linda Howard, populární autorka romantických příběhů okořeněných detektivní zápletkou, přináší další napínavý kousek! Román Po západu slunce vás vezme do města zasaženého sluneční bouří a následným výpadkem elektřiny. Kdo v tomto novém a nebezpečném světě přežije?

Po západu slunce

Autorka: Linda Howard
Přeložila: Nikola Polzerová

Počet stran: 312
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7633-820-3
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Po západu slunce vydalo nakladatelství Alpress.

Město Wears Valley zasáhne sluneční bouře, která vyřadí z provozu veškeré moderní vymoženosti. Nefunguje elektřina, lidem dochází jídlo a sílící zima mění dny v boj o holý život. Plachá Sela vždy utíkala do samoty a bývalý voják Ben dal všem jasně najevo, že o společnost nestojí. Nyní však oba musí vystoupit ze své ulity a možná čelit ještě něčemu ničivějšímu, než je přírodní katastrofa.

 

Ukázka z knihy

Sela stála v obchodě s potravinami a bezradně se rozhlížela kolem sebe. Neměla páru, co kromě polévky v konzervě a kvanta instantní kávy je potřeba pořídit, aby přežila dlouhou dobu bez přívodu elektřiny. O to víc ji znervózňovalo, že kromě ní nebyla v prodejně ani noha. Taková pohroma nešla ututlat dlouho, přestože zatím nedošlo k žádnému ohlášení. Sela očekávala, že jí brzy přijde esemeska nebo že informaci zaslechne v rádiovém vysílání, nebo dokonce začnou houkat městské sirény. Každopádně ať už se schyluje k čemukoliv – jestli se tedy k něčemu schyluje – většina lidí o tom zatím neměla nejmenší potuchy.
Vydala se k sekci s ovocem a zeleninou, přestože nemělo cenu kupovat nic netrvanlivého. Ale když prošla kolem banánů, vybrala si jeden celý trs. S děvčaty je spořádají během pár dní a, sakra, jestli má Jernigan pravdu, budou se muset se sladkým ovocem na nějaký čas rozloučit. A také by měla vzít pomeranče – potřebují dostatek vitamínu C. (str. 1)

Přečtěte si celou ukázku.

 

O autorce

Linda Howard se narodila 3. srpna 1950 v Alabamě ve Spojených státech jako Linda S. Howington a psát začala už ve svých devíti letech. Více než dvacet let končily její výtvory v šuplíku. Zlom nastává v roce 1980, kdy Lindě Howard vychází její prvotina. Nyní má na svém kontě přes 40 titulů. Dvacátý pátý titul s názvem Dream Man se dostal na seznam bestsellerů v New York Times. V současné době je bestsellerem každý její titul. Kromě úspěchů u čtenářů se její knihy, které staví na romantice okořeněné detektivní zápletkou, těší i přízni kritiky – Linda za své knihy získala mnoho ocenění. Mezi její přítelkyně patří také další autorky nakladatelství Alpress Catherine Coulter či Kay Hooper. V současné době žije na farmě v Gatsdenu v Alabamě se svým manželem Garym a dvěma zlatými retrívry. Často však farmu opouští a doprovází svého muže, který je profesionálním rybářem, do přírody. Linda Howard je mj. autorkou těchto knih: Nečekej slitováníKlid před bouří, Cizí tvář, Nebezpečné vyhlídky, Nebezpečně blízkoStrážce úsvitu, Ani peklo, ani ráj aj.

Zdroj informací: Alpress

 

O nakladatelství

Nakladatelství ALPRESS vzniklo v roce 1993 ve Frýdku-Místku. Od té doby se vyprofilovalo do podoby jedné z nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem působících na českém knižním trhu. Po skromných začátcích, kdy produkce čítala několik autorů, vydává nakladatelství ALPRESS každý rok téměř 150 titulů a počtem ročně vydaných knih se řadí mezi největší česká nakladatelství.

————————————————

Erotické romány Alessandry Torre vyvolávají rozruch všude, kde se objeví, a snad i proto bývá označována za „novou E. L. James“. Schválně, dámy, co řeknete na Brada De Lucu, nebezpečného krasavce z její nové knihy Pod maskou nevinnosti

Pod maskou nevinnosti

Autorka: Alessandra Torre
Přeložila: Hana Láryšová

Počet stran: 272
Vazba: vázaná
Formát: 156×212 mm
ISBN: 978-80-7588-394-0
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Pod maskou nevinnosti vydalo nakladatelství Mystery Press.

Muž, který vždy dostane, po čem touží, má nejvíc co skrývat… Brad De Luca je sexy muž. Nebezpečný muž. Nejde však pouze o jeho zevnějšek, ale i o neotřesitelné sebevědomí odrážející se v každém jeho pohybu – a v každém doteku. A nejhorší na tom celém je, že je takový oprávněně… Julia Campbellová si nikdy nemůže být jistá, co má od extrémně cílevědomého elitního právníka čekat. Ale začíná tomu přicházet na chuť. Od té doby, co se jím nechala vtáhnout do jeho divokého, svůdného světa, už jí obyčejné vztahy nic neříkají. Brad je ovšem odhodlaný zbavit ji nejen oblečení, ale i zábran, a hrozí, že se Julia do zakázaných rozkoší ponoří až příliš hluboko. Jejich poměr se navíc brzy promění v něco ještě mnohem riskantnějšího, když se Brad zaplete do případu vraždy spojené s mafií – jako podezřelý. Věřit muži se špatnou reputací a minulostí plnou tajemství je skoro vždycky chyba a Julia se musí rozhodnout. Opustí ho, anebo se nechá zavést dál, než si kdy dokázala představit? Druhý díl skandální erotické série od autorky bestsellerů Smlouva na lásku, Černé lži a Hříchy Hollywoodu by rozhodně neměly minout čtenářky Padesáti odstínů šedi a Božského bastarda.

 

Ukázka z knihy

„Takže co teď?“
Otočila jsem hlavu a pohlédla na něho. Jeho temný profil široký úsměv sice skrýval, ale já věděla, že tam je. Opřela jsem se do sedadla spolujezdce v jeho autě a přimkla se k teplu vyhřívání. Nabídl mi svoji ruku a já ji popadla, hladila jsem ho po široké dlani a silných prstech. „Co nás dneska čeká dál?“
Uchechtl se a ten zvuk byl tak sexy, až to nebylo fér. Kdyby chtěl, znělo by živočišně i jeho kýchnutí. „Dneska tě beru k sobě domů, leda bys proti tomu měla námitky. Myslím, co se nás týče.“
Zívla jsem. „To zní dobře.“ Ano, jeho velký dům s tou obrovskou, luxusní postelí, sprchou, která určitě stála za to, aby se pro ni člověk vzdal uhlohydrátů, a napěchovanou ledničkou by mi dneska bodl. Hlavně když noc v té úžasné posteli přecházela v ráno plné orgasmů. „Co se nás týče, míček je na tvém hřišti. Já zkusila trojku a nevadí mi to, jestli je to to, co potřebuješ, abys mi zůstal věrný.“
„Nevadí ti to.“ Jeho ironie vyvolala na mé straně auta zamračení. „Vypadala jsi, že to bylo lepší, než aby ti to jen ‚nevadilo‘.“
Protočila jsem oči. „Fajn. Líbilo se mi to a nemůžu se dočkat, až si to zopakujeme. Ode dneška budu uctívat Bradovu svatyni. Spokojený?“

Přečtěte si celou ukázku.

 

O  autorce

Alessandra Torre je americká spisovatelka, jejíž romány se pravidelně umisťují na horních příčkách žebříčku bestsellerů erotické beletrie. Její prvotina, Nevinnost se zavázanýma očima (přečtěte si ukázku i naši recenzi), která se rozrostla do podoby trilogie, se stala okamžitě čtenářským hitem. V roce 2014 publikovala svůj první erotický thriller Dívka z 6E, který si vysloužil chválu čtenářů i kritiky, jež autorku označuje za „novou E. L. James“. Její romány přitom vzbuzují mnohem větší pozdvižení než svého času Padesát odstínů šedi. Často se střetává s cenzurou internetových prodejců, kteří odmítají její díla nabízet proto, že jsou příliš lechtivá a sexuální či proto, že mají až příliš odvážné obálky. Alessandra na tyto námitky vždy odpovídá, že obálku vyměnit lze, příběh nikoli. Alessandra Torre žije na Floridě s manželem a synem, a když zrovna nepíše, ráda sleduje americký fotbal a filmy, jezdí na koni nebo si čte. Je dále autorkou knih Zatracená svatozář, Smlouva na lásku, Černé lži, Hříchy Hollywoodu a Ghostwriter.

Zdroj informací: MysteryPress

 

O nakladatelství

mystery-press-logoNakladatelství Mystery Press se od svého založení v roce 2015 velmi rychle etablovalo na tuzemském knižním trhu jako specialista na detektivky, thrillery a krimi romány. Mystery Press v současnosti vydává zejména anglo-americké autory, z nichž pro české čtenáře objevilo například Angličany Stevea Robinsona a Tima Weavera, ale nebojí se ani velkých amerických jmen, jako jsou Janet Evanovich či Dan Simmons. Pod logem Mystery Pressu vycházejí rovněž knihy českých autorů, a to především v subžánrech klasické a historické detektivky, mysteriózního thrilleru či procedurální krimi.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Líbí se vám naše napínavá romantická nadílka? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePo západu slunce

Howard, Linda

Alpress, 2022

zobrazit info o knizePod maskou nevinnosti

Torre, Alessandra

Mystery Press, 2022

Napsat komentář