Erotický thriller populární autorky poprvé u nás!

cerne-lzi-nahledovy
Layana Fairmontová je žena, která může mít vše, co chce. Pak jí ale život zkříží dva muži a před ní stojí těžká volba výběru. Jeden z nich, miliardář a počítačový génius, skrývá děsivé tajemství, zatímco ten druhý je jeho pravým opakem… Začtěte se do smyslného a napínavého erotického díla od úspěšné zahraniční autorky!

Layana Fairmontová vyrostla obklopená luxusem. Životním stylem svých rodičů sice odjakživa pohrdá, bohužel je ale na nejlepší cestě propadnout se do stejného snobského stereotypu. Dokud nepotká Branta, jenž obrátí její svět vzhůru nohama.
Brant Sharp je počítačový génius a miliardář, skrývá však temné tajemství. Tajemství, které by mohlo ohrozit nejen jeho vztah a budoucnost s Layanou, ale i vše, co za svůj život vybudoval. Když Layana procitne z pohádky a odkryje Brantovu masku, přijde o vše, čemu věřila.
A tehdy vstupuje do jejího života Lee. Bezstarostný, mnohdy hrubý a zároveň neskutečně sexy. Lee je Brantovým pravým opakem. Dohromady tvoří dokonalou bytost a Layana rozehrává nebezpečnou hru.
Může doufat v budoucnost s mužem, kterého miluje, a zároveň získat i toho, po němž touží?

 

Ukázka z knihy

„Svlékni se.“

„To uděláš ty.“ Jeho tón v sobě skrýval výzvu a rozkaz zároveň.

Zakroutila jsem hlavou. „Musím tě zbavit zlozvyku komandovat ženám.“

Zamračil se, popadl motýlka, rozvázal ho a začal rozepínat knoflíčky u košile. „Kdy jsi naposled dělala, co se ti řeklo?“

Pokrčila jsem rameny. „To už je tak dávno, že nemá cenu přemýšlet.“ A potom, i když jsem tak moc chtěla sledovat, jak se svléká, jsem se otočila a vystoupila z šatů. Přitom jsem zaslechla, jak jeho společenská bota volně spadla na podlahu. Šla jsem k posteli, natáhla se pro prošívanou deku a trochu jsem sebou trhla, když jsem ucítila horkou ruku, která mě přetočila k pevné hrudi. Kůže se přitiskla na kůži, tělo na tělo, pevné svaly proti měkkým křivkám. A nebylo nic mezi ním a mou… (str. 24–25)

 

Černé lži

Autorka: Alessandra Torre
Přeložila: Petra Kubašková

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 155×211 mm
ISBN: 978-80-7398-317-8
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Černé lži vydalo nakladatelství Mystery Press v koedici s nakladatelstvím Fantom Print.

 

Zajímavosti o autorce

Alessandra-TorreAlessandra Torre netoužila být odjakživa spisovatelkou. Přesto v uplynulých třech letech vydala již dvanáct knih a pravidelně zaujímá přední místa v žebříčcích prodejnosti. Na psaní si postavila podnikatelský plán – a vyšel jí. Dnes vydělává víc než její manžel, realitní developer, a to především díky tomu, že své knihy vydává sama a ze svého jména vytvořila úspěšnou značku. Zároveň v duchu E. L. James Torre probořila společenská tabu a začala otevřeně mluvit o sexu. Kvůli tomu se také mnohdy střetává s cenzory na Amazonu, kteří platformu KDP skenují a filtrují z ní pornografii. Torre je tudíž mnohdy nucená vyměňovat obálky svých knih, případně trochu krotit erotickou explicitnost, jíž její texty jen hýří. Torre také v zájmu legitimizace erotického subžánru jako hodnotné literatury provedla průzkum mezi svými čtenářkami, aby zjistila, do jaké míry jim její knihy mění život. Dostala 803 odpovědí, z nichž 85 % uvedlo, že některé ze scénářů jejích knih uvedlo doma v praxi, a 90 % je nyní otevřenější vůči svým partnerům ohledně sexu.

Torre proto také kromě své oficiální facebookové stránky zřídila ještě uzavřenou skupinu pro ženy, v níž její fanynky sdílejí své fantazie týkající se dominance, ponižování či ménage-à-trois. Tato skupina má už několik tisíc členů a stále roste.

Zdroj informací: Fantom Print, fotografie: autorčiny oficiální stránky

 

Erotika v literatuře

Máte rádi knihy podobných žánrů? Pak si určitě přečtěte následující tipy!

prvním článku vám představíme čtyři méně známé tituly, které by se vám mohly líbit.

Další inspiraci můžete načerpat v článku odkazujícím na knihy, které si přečtete raději pod peřinou

K četbě vám navrhujeme i tituly z následujících recenzí: Božský bastard, Jmenuji se X a pro romantičtěji naladěné duše knihu Topím se v tobě.

Otevřete se novým a nevšedním zážitkům!


Mystery Press je nově vzniklé a rychle se rozvíjející nakladatelství, jehož sídlo se nachází v Praze. Vydává od dubna tohoto roku, zatím v koedicích s nakladatelstvím FANTOM Print. Doposud zde vyšly tituly Hell Boys a Černé lži, ale v plánu je mnoho dalších knih. Cílem je vydávání detektivních titulů, krimi a thrillerů.

mystery-press-logo

Nakladatelství FANTOM Print vydává od roku 1999. Od samotného počátku se specializuje na sci-fi a fantasy. V jeho „stáji“ najdete známá jména, ale i autory či autorky, kterým na česko-slovenském trhu teprve cestičku „prošlapalo“. Postupně se vypracovalo na TOP pozici čistě žánrových nakladatelství v počtu vydaných titulů za rok.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČerné lži

Torre, Alessandra

Mystery Press, 2015

Napsat komentář