Když se protiklady přitahují

Hrichy Hollywoodu
Na jedné straně stojí slavný herec žijící hýřivým životem plným alkoholu, večírků a sexu a na druhé straně kamarádská a domácká dívka. Jejich osudy se protnou, což přinese řadu problémů pro oba aktéry. Co vzejde ze vzájemné přitažlivosti?

Cole Masten je herec, kterého opustila jeho superslavná manželka. Dokonalý hollywoodský manžel se tak stává nejžádanějším hollywoodským nezadaným mužem. Jde z jedné party a jedné postele do druhé a město Los Angeles se musí mít na pozoru.
Summer Jenkinsová je děvče z malého městečka Quincy ve státě Georgia. Summer umí dobře vařit, v posledním ročníku na střední ji zvolili za nejkamarádštější holku školy, ale pak přišlo fiasko se svatbou…
Tihle dva pocházejí ze dvou naprosto odlišných světů a jejich životy se nikdy neměly protnout. Pak si Cole přečte knihu o městečku, v němž žijí šťastlivci, kteří vydělali jmění na akciích Coca-Coly. O šest měsíců později už vystupuje ze soukromého tryskáče na prašném letišti v Quincy a spolu s ním přichází i Hollywood a jeho hříchy.
Summer od začátku ví, že s Colem budou jen problémy. Jak pro jejich město, tak i pro ni samotnou. Protože ne všechny protiklady by se měly přitahovat…

Ukázka z knihy

Jižanské ženy jsou jedinečné; konec diskuse. Jsme ženy zrozené z konfliktu, naše minulost je plná bitev a chaosu, pudu sebezáchovy a ochranářství. Během válek jsme řídily plantáže a servírovaly čaj vojákům Unie a pak jsme sledovaly, jak nám pálí domovy. Ukrývaly jsme otroky před stíháním a protrpěly staletí, kdy jsme jen pozorovaly a učily se z chyb našich mužů. Přežít na Jihu není jednoduché. A ještě těžší je zvládnout to s úsměvem.
Držely jsme tyhle státy pohromadě, udržovaly si důstojnost a půvab, hlavu vzpřímenou, i když byla potřísněná krví a sazemi.
Jsme silné. Jsme Jižanky. Máme tajemství a neuvěřitelné životy.
Vítejte v Quincy.
Počet obyvatel: 7 800.
Průměrný příjem domácnosti: nikdy neprozradíme.
Tajemství: ažaž.

Hříchy Hollywoodu

Autorka: Alessandra Torre
Přeložila: Hana Láryšová

Počet stran: 400
Vazba: vázaná
Formát: 155.2×212 mm
ISBN: 978-80-7588-167-0
Doporučená cena: 379 Kč

 

Knihu Hříchy Hollywoodu vydalo nakladatelství Mystery Press. kde najdete i ukázku.

O autorce

Alessandra Torre je americká spisovatelka, jejíž romány se pravidelně umisťují na horních příčkách žebříčku bestsellerů erotické beletrie. Její prvotina, Nevinnost se zavázanýma očima, která se rozrostla do podoby trilogie, se stala okamžitě čtenářským hitem. V roce 2014 publikovala svůj první erotický thriller Dívka z 6E, který si vysloužil chválu čtenářů i kritiky, jež ji označuje za „novou E. L. James“. Její romány přitom vzbuzují mnohem větší pozdvižení než svého času Padesát odstínů šedi. Často se střetává s cenzurou internetových prodejců, kteří odmítají její díla nabízet proto, že jsou příliš lechtivá a sexuální či proto, že mají až příliš odvážné obálky. Alessandra na tyto námitky vždy odpovídá, že obálku vyměnit lze, příběh nikoli. Alessandra Torre bydlí na Floridě s manželem a synem, a když zrovna nepíše, ráda sleduje americký fotbal a filmy, jezdí na koni nebo si čte. Mezi její další romány patří např. Černé lži.

Zdroj informací: nakladatelství Mystery Press


Nakladatelství Mystery Press se od svého založení v roce 2015 velmi rychle etablovalo na tuzemském knižním trhu jako specialista na detektivky, thrillery a krimi romány. V současnosti vydává zejména anglo-americké autory, z nichž pro české čtenáře objevilo např. Angličany Stevea Robinsona (genealogické thrillery Stopy v krvi a Hluboký hrob) a Tima Weavera (drsné krimi Není cesty zpět a Bez slitování), ale nebojí se ani velkých amerických jmen, jako jsou Janet Evanovich či Dan Simmons. Pod logem Mystery Pressu vycházejí rovněž knihy českých autorů, a to především v subžánrech klasické a historické detektivky, mysteriózního thrilleru či procedurální krimi.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHříchy Hollywoodu

Torre, Alessandra

Mystery Press, 2020

Napsat komentář