Získejte důkaz, že ztráta nemusí znamenat prohru

kocka-na-krizovatce-perex
Kolik příležitostí potřebujeme, abychom našli ideálního partnera? Emílii se to zatím nepodařilo, přesto ji naděje neopouští. Nechutný žert jejích přátel by ji snad mohl konečně přesvědčit, že si nemusí nechat vše líbit. Stanou se konečně sny realitou?

Toulavá kočka s magickou mocí

Kolik šancí, životů a světů potřebujeme, abychom našli ideálního partnera? Co všechno musíme opustit, pochopit a přijmout, než dozrajeme a vydáme se po vlastní cestě?

Psychologická novela s magickými prvky Kočka na křižovatce je sondou do nitra ženy a její touhy po ideálním manželství. Ústředním tématem je nesvoboda v partnerském soužití. Manipulace, ponížení, vzestupy, naděje… a vedle toho i cosi člověka přesahujícího.

Emílie se při návštěvě přátel stává ve svém vlastním domě terčem nechutného žertu. Zdá se, že níž už se v domácí hierarchii dostat nemůže, není ale jisté, zda ji tato epizoda opravdu donutí řešit neblahou životní situaci. Naštěstí se na zahradě nečekaně objeví malá zatoulaná kočka Laura a začnou se dít podivné věci; propojí se paralelní světy a sny se stanou realitou.

Kniha odhalující složitosti mezilidských vztahů je věnována těm, kdo mají smysl pro nadsázku a věří, že ztráta nemusí nutně znamenat prohru.

 

Kočka na křižovatce

Autorka: Pavla Trnková

Vydalo: nakladatelství Milan Hodek – Paper Jam
Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2022
ISBN: 978-80-88372-37-0

Přečtěte si o knize Kočka na křižovatce více.

O autorce

pavlatrnkovaPavla Trnková se narodila v Třinci a dětství strávila v Beskydech. Vystudovala v Olomouci na Filosofické fakultě a po několika pobytech v zahraničí zakotvila v Říčanech u Prahy. Vyučuje francouzštinu a mimo to lektoruje kurzy tvůrčího psaní. Píše prózu, ale také poezii a písňové texty.
V roce 2019 debutovala ve sbírce povídek Rodoklamy (Paper Jam). Nyní se představuje jako autorka psychologické novely Kočka na křižovatce ( Paper Jam). V současné době připravuje knihu humorných povídek s pracovním názvem Rodoklady, kde se na rodinu a vztahy v ní dívá méně kritickým pohledem.
Je hrdou matkou třech dospělých dcer a má ráda šansony, Bretaň a Madeiru.
Přečtěte si více na autorčiných stránkách.

 

Vyhrajte knihu Kočka na křižovatce

Emílie touží po lásce a opoře přátel. Namísto toho je však neustále zraňována, manipulována a ponižována. Dojde jí konečně trpělivost, když se stane obětí nechutného žertu přímo u sebe doma? Emílie by možná sama v sobě dostatek odvahy nenašla, ale když na zahradě najde zatoulanou kočku, začnou se dít věci. Jaké? To si pojďte přečíst v psychologické novele s magickými prvky z pera Pavly Trnkové.

Ve spolupráci s autorkou Pavlou Trnkovou vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kočka na křižovatce vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kočka na křižovatce
probíhá od 7. do 20. prosince 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKočka na křižovatce

Trnková, Pavla

Milan Hodek, 2022

Napsat komentář