Zahrajte si o boj se zklamáním v italském ráji

citronova-vune-a-jemne-polibky-perex
Kim několik let doufala, že se pro svého ženatého šéfa stane právoplatnou partnerkou a dokončení významné zakázky k tomu mělo být posledním krokem. Na závěrečné prezentaci však rychle pochopí, jak naivní byla. Jak s tímto zjištěním naloží?

Omamná vůně oleandrů a nový začátek

Konečně přišel velký den, na který Kim tak dlouho čekala. Roky byla milenkou ženatého šéfa a usilovně mu pomáhala dokončit významnou zakázku, aby už nebyl závislý na své ženě a mohl se rozvést. Pak ale na závěrečné prezentaci veřejně ohlásil radostnou novinku – jeho manželka je těhotná.

Zklamaná Kim opustila svůj dosavadní život a se zlomeným srdcem odjela do malého hotýlku u Gardského jezera, aby vymyslela, co bude dělat dál.

Může ale zůstat smutná, když slunce svítí, voda v jezeře jiskří jako drahokamy, kolem omamně voní oleandry a citroníky, žízeň zahnala čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávou a na stole má skvělé kapučíno? Navíc potkala sportovního instruktora Lucu, kterého nedokáže dostat z hlavy…

 

Citronová vůně a jemné polibky

Autorka: Lotte Römerová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Rudolf Řežábek
Počet stran: 240
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2022
ISBN: 978-80-271-3445-8

Přečtěte si více o knize Citronová vůně a jemné polibky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku a naši recenzi.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

„To je mi moc líto!“ zvolala instinktivně. Antonella vždy měla srdce na dlani a reagovala s italským temperamentem.
Kim Weberová se hlučně vysmrkala a Antonella si přidržela sluchátko kousek od ucha. Místo do domu vyšla na terasu a položila prázdný šálek kávy na stůl. Pak se posadila do jednoho z pohodlných křesel, aby se nyní plně věnovala ženě na druhém konci linky.
„To není třeba. Já jen, že… přijela bych sama, jestli to nevadí? Máte volný jednolůžkový pokoj? Víte, už na toho muže nechci myslet ani den.“ Smutek v ženině hlase náhle překrylo spontánní odhodlání. Takže dotyčný muž nezemřel, to bylo jasné. (str. 10)

 

Vyhrajte knihu Citronová vůně a jemné polibky

Roky byla Kim utajovanou milenkou svého šéfa Dirka Brosewettera a nechala se unášet romantickou představou, že až dokončí významnou zakázku, on se rozvede a ona se pro něj konečně stane ženou číslo jedna. Při závěrečné prezentaci se však její sen zbortí jako domeček z karet a zklamaná Kim se rozhodne vydat ke Gardskému jezeru, aby se rozhodla co dál. Zdejší atmosféra, a především sportovní instruktor Luca ji brzy přivedou na jiné myšlenky a vy si můžete přečíst, jak Kimina dovolená dopadne.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Citronová vůně a jemné polibky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Citronová vůně a jemné polibky
probíhá od 16. do 29. srpna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Citronová vůně a jemné polibky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCitronová vůně a jemné polibky

Römerová, Lotte

Cosmopolis, 2022

Zahrajte si o boj se zklamáním v italském ráji - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, výhra Citronová vůně a jemné polibky dorazila v pořádku. Děkuji.

Napsat komentář