Zasoutěžte si o další případ Cyruse Havena

soutez-kdyz-byla-hodna
Psycholog Cyrus Haven a jeho pacientka Evie společnými silami rozlouskli těžký případ a nyní nastal čas, aby poznali samotnou pacientku. Jaká tajemství skrývá? Jaké nebezpečí jí hrozí? A opravdu je dobrý nápad pojmenovávat některé nestvůry?

Odhalená tajemství a jejich následky

V novém thrilleru Michaela Robothama se vrací forenzní psycholog Cyrus Haven a jeho tajemná pacientka Evie Cormacová. Evie, dívka bez minulosti, neustále jako by utíkala – ale před kým? Jako malou ji našli, jak se ukrývá na místě činu ohavné vraždy. Její schopnost poznat, kdy někdo lže, Cyrusovi v románu Hodná a zlobivá holka pomohla rozlousknout spletitý případ. Teď Cyrus kousek po kousku odhaluje tajemství Eviiny temné minulosti, přitom ji však vystavuje čím dál většímu nebezpečí. Nakonec dívce nezbyde, než se opravdu dát na útěk. Přitom oba přijdou na to, že některá tajemství možná mají zůstat tajemstvími a některé nestvůry je lepší nepojmenovat.

 

Když byla hodná

Autor: Michael Robotham
Přeložila: Martina Buchlová

Vydalo: nakladatelství MOBA
Počet stran: 440
Vazba: vázaná
Vydáno: 04/2022
ISBN: 978-80-279-0243-9

Přečtěte si více o knize Když byla hodná, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Nezapomeňte si přečíst vybrané ukázky.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Michael Robotham (*1960) je rodilý Australan. Působil čtrnáct let jako novinář nejen ve své vlasti, ale také v Británii nebo Americe. Na začátku 90. let se rozhodl stát profesionálním spisovatelem a od té doby již napsal mnoho knih včetně biografií známých osobností. Populárními se staly zvláště jeho psychologické thrillery, které byly přeloženy do 26 jazyků, publikovány ve více než 50 zemích a pravidelně se objevují mezi bestsellery. Dvakrát vyhrál cenu Neda Kellyho za nejlepší australskou detektivku, a to za Amnézii v roce 2005 a za Střepy v roce 2008.

Zdroj informací: Knihcentrum.cz

 

Vyhrajte knihu Když byla hodná

Forenzní psycholog Cyrus se vrací spolu se svou pacientkou Evie v pokračování thrillerové série. V prvním díle se výborně osvědčila Eviina schopnost poznat, když někdo lže – pomohla tak rozlousknout spletitý případ. A co bude s dívkou bez minulosti nyní? Cyrus se snaží kousek po kousku odhalit, jaká tajemství kolem sebe má, tím ji však vystavuje čím dál většímu nebezpečí. Není tedy asi žádným překvapením, když se dá Evie na útěk. Některá tajemství by měla zůstat pod povrchem…

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Když byla hodná vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Když byla hodná
probíhá od 22. do 28. května 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Když byla hodná

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdyž byla hodná

Robotham, Michael

Moravská Bastei MOBA, 2022

Napsat komentář