Rituály pro spokojený život

Velka kniha ritualu_uvodni
Velká kniha rituálů vám sdělí vše, co by vás mohlo na toto téma zajímat, ať už jsou to jejich dějiny nebo mýty, nadpozemská stvoření, kultovní místa a symboly, které se k nim vztahují. Kniha poslouží i jako inspirace pro radostný život.

Velká kniha rituálů vás uvede do hájemství starodávných tradic, které jsou integrované do podoby využitelné v současném, moderním životě. Poslouží vám nejen jako inspirace pro naplněný, spokojený a radostný život, nýbrž také jako zevrubný zdroj rituální teorie a praxe s podrobnými vzory rituálů, svátků života, oslav a mystérií přírody, Slunce, Luny, ženství a Bohyně. Načerpáte z ní podrobné údaje o historii osobních i komunitních rituálů, a rovněž detailní informace o mýtech, bohyních, nadpozemských bytostech, kultovních místech a symbolech, které se k rituálům vztahují. Nechte se u čtení knížky a následného provádění rituálů vtáhnout do magie neobyčejného i každodenního života a jeho posvátných okamžiků!

 

Velká kniha rituálů

Autorka: Judita Peschlová
Ilustrovaly: Inka Delevová, Diana Delevová

Počet stran: 368
Vazba: brožovaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7370-604-3
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Velká kniha rituálů vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE.

 

Ukázka z knihy

Velka kniha ritualu_ukazka

 

O autorce

Judita Peschlová je původem Slovenka. Za socialismu dělala turistickou průvodkyni a dosud provádí po Praze a v Evropě. Miluje historii, divadlo a mytologii, umí šest jazyků, přeložila několik knih z oblasti esoteriky, sama dvě napsala a přispívá do několika ženských časopisů na Slovensku. První karty dostala Judita omylem a v samizdatovém vydání a k výkladu ji donutila kamarádka. Vše se do puntíku splnilo. Teprve po třicítce, když odešla do Prahy, kde absolvovala psychoterapeutickou fakultu i výcvik, se začala kartám plně věnovat. Kromě tarotu se Judita věnuje ještě andělské terapii, která trochu kompenzuje „upřímný“ tarot tím, že je vždy laskavá a povzbuzuje sebevědomí.

Zdroj informací: angelcity.cz


Nakladatelství Synergie Publishing SE působí na českém trhu již téměř 20 let a za tu dobu vydalo několik stovek titulů v oblasti inspirace, poznání a spirituality. Mnohé z těchto knih se okamžitě staly bestsellery. Mezi kmenové autory patří Doreen Virtue, Ciro, Marchetti, Menna Van Praag, Esther a Jerry Hicks, Louise L. Hay nebo David Deida.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelká kniha rituálů

Peschlová, Judita

Synergie Publishing SE, 2022

Napsat komentář