Kdo si hraje, nezlobí

100-her-nahled1
Potřebujete zabavit divokého potomka během čekání v dopravní zácpě, prolomit ledy při rodinné večeři, anebo vymyslet program na vánoční večírek? Nová kniha her od Ivana Bretta nabídne 100 tipů, jak v dobré náladě strávit den s přáteli či rodinou.

Odložte mobil a pojďte si něco zahrát se svými blízkými. Skvěle se pobavíte.

Kniha je určena pro každého, kdo se chce odpojit od technologií a přeje si trávit více času s rodinou a přáteli. Nejen vedle nich, ale s nimi. Hry rozvíjejí představivost, schopnost řešit problémy i mezilidskou komunikaci. Pomůžou ulevit od digitálního přetížení a dají se hrát téměř při každé příležitosti. Rozproudí zábavu na rodinné oslavě či na večírku, zaženou nudu při dlouhé cestě autem, anebo si je prostě můžete zahrát jen tak – zlepší náladu po večeři, když jsou všichni spolu. Výhodou je, že k hraní stovky nápaditých her nepotřebujete vůbec nic, i tak je zábava zaručena.
Kniha je plná her, které dokážou sbližovat lidi, podněcovat komunikaci, probouzet tvořivost, zahřát vás, zchladit, prolomit trapné ticho, rozjet večírek… Je to sbírka stovky tvořivých, zábavných, kooperativních her rozdělených podle situací, ve kterých byste je mohli využít. Jedete na dovolenou? Na to je tu jedna kapitola. Chcete s rodinou večer strávit trochu času společně? V knize najdete deset perfektních her ke stolu. Je víkend, ale venku lije jako z konve? Není problém. Uvízli jste v nekonečné koloně? Jenom klid. Máme řešení.

100 her pro každou příležitost

Hrajte si s přáteli – kdekoliv a kdykoliv
Autor: Ivan Brett
Přeložil: Tomáš Bíla

Počet stran: 272
Vazba: brožovaná
Formát: 125×200 mm
ISBN: 978-80-7670-025-3
Doporučená cena: 298 Kč

 

Knihu 100 her pro každou příležitost vydalo nakladatelství Kazda.

„Hry jsou skvělou příležitostí se poznat. V době, kdy se nám na jediné ťuknutí prstem nabízí tolik zábavy a informací, je totiž neuvěřitelně snadné zapomenout na lidi, kteří žijí kolem nás. Tím vám neradím, abyste zahodili mobil. Netvrdím, že vám displeje kradou duši. Jen říkám, že existuje i alternativa. Správná hra ve správné situaci je lepší než cokoli jiného na světě. Slibuju, že vás i váš palec bude bavit víc než to brouzdání na internetu, které jste měli v plánu, a nebude vás stát téměř žádné úsilí. Proto jsem tuhle knihu napsal.“

– Ivan Brett

Ukázka z knihy

 

hry-ukazka

 

Podívejte se na ukázku dalších her.

O autorovi

Ivan Brett žije na severu Londýna a svůj čas dělí rovnoměrně mezi učení, psaní a adoptování zrzavých zvířat. Rád proměňuje život lidí ve hru, protože právě hrou se nejlépe učíme, seznamujeme a objevujeme nové věci. Jeho sbírka her The Floor is Lava (Podlaha je láva), která v českém překladu vychází pod názvem 100 her pro každou příležitost, se stala mezinárodním bestsellerem.

Další inspiraci najde český čtenář v Brettově knize Hry proti nudě.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize100 her pro každou příležitost
Hrajte si s přáteli – kdekoliv a kdykoliv

Brett, Ivan

Kazda, 2021

Napsat komentář