101 her, se kterými bude všední den o něco veselejší

Hry proti nude
Trávíte silvestr hraním her? Pak vám určitě pomůže tato kniha. Obsahuje 101 her, které nevyžadují žádnou moderní techniku. Můžete hrát sami, nebo se svými blízkými. Tak honem tužku do ruky a jde se na to!

Ke hraní 101 her v této knize nepotřebujete počítač ani mobilní telefon. Vystačíte si většinou s tužkou a papírem, někdy budete muset vyrazit ven, některé hry můžete hrát sami, jiné ve společnosti rodiny či přátel. A co je lepšího než se sejít u jednoho stolu a společně prožívat cestu k vítězství, promýšlet strategie či hodnotit svoje možnosti, zkrátka bavit se a smát se se svými blízkými? Některé hry Ivan Brett vymyslel sám, jiné jsou upravené varianty her, které už dávno existují.

Ukázka z knihy

Hry proti nude ukazka

Hry proti nudě

101 her, se kterými bude všední den o něco veselejší
Autor: Ivan Brett
Přeložil: Tomáš Bíla

Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Formát: 125×200 mm
ISBN: 978-80-88316-97-8
Doporučená cena: 298 Kč

 

Knihu Hry proti nudě vydalo nakladatelství Kazda. Nezapomeňte si prohlédnout ukázku.

O autorovi

Ivan Brett žije na severu Londýna a svůj čas dělí rovnoměrně mezi učení, psaní a adoptování zrzavých zvířat. Momentálně má dvě, ale dalším se nebrání. Jeho sbírka The Floor is Lava (Podlaha je láva), v níž shromáždil 100 her, které se obejdou bez obrazovky, se stala mezinárodním bestsellerem.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHry proti nudě
101 her, se kterými bude všední den o něco veselejší

Brett, Ivan

Kazda, 2020

Napsat komentář