Čas na videorecenzi – audiokniha Muž z chatrče

Videorecenze_cover
K tištěnému a namluvenému slovu přidejme ještě další rozměr: video. Dnes se podíváme na práci jednoho z našich současných autorů detektivek. Pojďme společně pohlédnout za oponu Muže z chatrče. Písmem, slovem i obrazem.

Poslední rok nás všechny tlačil do světa digitálních technologií, práce z domova a do značné míry i do sociální izolace. Virtuální setkání začala být standardem nejenom v profesním životě, ale i ve školní výuce těch nejmenších.

Není tedy divu, že i svět knižních recenzí se pouští po nových cestách, jež s těmi vyšlapanými nemusejí být nutně v plném souladu. Zároveň ale takový krok může otevřít dveře dalším potenciálním čtenářům. Zkusme to tedy.

V zahajovacím dílu nové sekce videorecenzí se podíváme na zoubek tištěné i zvukové podoby knihy Martina Goffy Muž z chatrče, jejíž klasickou recenzi jsme zveřejnili nedávno. Pohodlně se tedy usaďte, nasaďte televizní brýle (pokud je potřebujete) a podívejte se a poslechněte si náš nový záznam:

Autor se všem předem omlouvá za přebrepty, notorické opakování některých výrazů a ze všeho nejvíc za svůj opotřebovaný vzhled…

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMuž z chatrče

Goffa, Martin

Audioknihy Témbr, 2020

Napsat komentář