100% přírodní kousek poezie

RanaMilostivanahled
Básníkem dnes může být téměř kdokoliv. Nevěříte? V našem dnešním tipu nakoukneme pod pokličku českého básníka-začátečníka, který přes den krotí zástupy knih coby knihovník a hledá inspiraci všude kolem sebe, a večer se mění v poetu.

Na nic si nehrající básnická prvotina. Tenký plátek poezie – 100% přírodní! Může obsahovat (inspirativní) stopy beatnické generace, surrealismu a dekadence.

Rána(,) milostivá

obalkaRanaMilostivaAutor: Radek Kolínský

Počet stran: 56
Vazba: brožovaná
Formát: 105×148 mm
ISBN: 978-80-7650-288-8
Doporučená cena: 179 Kč

 

Knihu Rána(,) milostivá vydalo nakladatelství Pointa.

 

Ukázka z knihy

ukazka1

ukazka2

 

Pokračujte na zbytek ukázky.

 

O autorovi

Radek Kolínský přichází s knižním světem do kontaktu každý den, neboť pracuje jako knihovník. V rámci jeho profese dochází k setkáním se zajímavými autory. Tu a tam se s nimi potkává na autorských čteních, která organizuje či se jich sám účastní. Osobně užívá netradičního doprovodu, a to drnkacího hudebního nástroje jménem kalimba.

Zdroj informací: Pointa


Nová nakladatelská služba Pointa přináší alternativu k tradičnímu publikování knih. Spojujeme autory, redaktorky, korektory, grafičky, sazeče, ilustrátorky i markeťáky se čtenáři a čtenářkami. Spisovatelům a spisovatelkám Pointa umožňuje vybrat si tým, který bude na knize pracovat. Profíkům z branže zase příležitost podílet se na knihách, které jsou jejich srdci blízké a spolupracovat s talentovanými kolegy a kolegyněmi napříč knižním světem.

Čtenářům a čtenářkám pak kromě knih samotných Pointa přináší i možnost přispět k jejich vzniku. Spolupráce na knize jako projektu, marketplace kolegů, financování skrze předprodej, tisk, distribuce i samotný prodej – to všechno je Pointa. Ve zkratce, jsme služba, díky které lidi vytvoří, vytisknou i prodají svou novou knihu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRána(,) milostivá

Kolínský, Radek

Pointa, 2020

Napsat komentář