Vyhrajte výlet za vánočním příběhem a možná i láskou

strom-splnenych-prani-perex
Když se Jane podaří prorazit na poli investigativní žurnalistiky, má ze svého úspěchu radost. Netuší však, že její přítel se s jejím úspěchem nedokáže smířit. Mohla by jí pracovní cesta do Norska pomoci zapomenout a třeba i najít si novou lásku?

Luxusní hotely, krásná krajina a nový začátek

Jane se podařilo prorazit jako investigativní novinářka. Její přítel Simon se ale nedokázal smířit s tím, že je úspěšná a práci se věnuje víc než jemu. Blížící se Vánoce jí jen připomínají, že zůstala úplně sama. Její šéfce je jasné, že by potřebovala změnit prostředí, a tak ji vyšle do Norska na cestu organizovanou pro zástupce tisku a blogery. Má napsat článek o tradici, která se váže k úniku norského krále před nacisty. Za to, že mu Anglie poskytla azyl, posílá Norsko každý rok vánoční strom do Londýna.

Na Jane čekají fjordy, norská zima, luxusní hotely a skvělé jídlo. A také pár zajímavých mužů, jeden starý příběh a rada: Když vás potká láska, chytněte ji a pevně držte!

 

Strom splněných přání

Autorka: Jenny Gladwell

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 272
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2020
ISBN: 978-80-271-1262-3

Přečtěte si více o knize Strom splněných přání, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Strom splněných přání

Jane po rozchodu hledá útěchu ve své práci a místo toho, aby doma brečela v potemnělém bytě, kývne na nabídku své šéfové Nadine, aby odjela pracovně do Norska. Chce se tam soustředit výhradně na příběh, o kterém má napsat reportáž, a na lásku ani nepomyslet. Jenže osud tomu chce jinak a Jane se během svého pobytu v luxusním hotelu setká nejen s jedním, ale dokonce s několika zajímavými muži. Bude některý z nich tím osudovým?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Strom splněných přání vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Strom splněných přání
probíhá od 22. prosince 2020 do 4. ledna 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Strom splněných přání

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStrom splněných přání

Gladwell, Jenny

Cosmopolis, 2020

Vyhrajte výlet za vánočním příběhem a možná i láskou - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. hanusl napsal:

    Děkuji za knížku Na stopě zločinu 2, která dnes došla. Přeji všem hodně zdraví a štěstí v roce 2021. L.

  2. Alena napsal:

    Všem přeji krásné vánoční svátky a vše nejlepší do roku 2021!

Napsat komentář