Pohádková výprava do pekla

Michalkova_Pekelny plast_uvodni
Český fantasy román pro mládež Pekelný plášť nadchne každého, kdo má rád pohádky a příběhy plné kouzel, humoru, napětí i romantiky. Nechybí v něm čarodějové, krvelační bandité ani čerti.

Mladý dvorní čaroděj právě předvedl svůj nejlepší kousek. Dokázal králi konečně přivést k životu dívku, která jako by z oka vypadla zesnulé královně. Aeronwen je tedy uměle vytvořená bytost a jejím osudem je věrně stát po boku manžela. Ona má však o své budoucnosti jiné představy. Rozhodne se najít vlastní osud a spojí přitom síly s čarodějným ryzákem, který disponuje velice zvláštními schopnostmi. V sousedním království se mezitím nešťastný princ Arim opíjí až do bezvědomí – nebo spíše do neviditelnosti. Přitom jediná cesta zpátky k jeho původní podobě vede přes peklo. Tak začíná dobrodružný příběh o síle ducha, odvaze a neuvěřitelné touze po svobodě.

 

Pekelný plášť

Autorka: Simona Michálková
Ilustrátor: Ondřej Hrdina

Počet stran: 336
Vazba: pevná bez přebalu lesklá
Formát: 154×217 mm
ISBN: 978-80-7639-052-2
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Pekelný plášť vydalo nakladatelství Bookmedia.

 

Ukázka z knihy

Michalkova_Pekelny plast_ukazka

Prohlédněte si další ukázky.

 

Simona Michálková

Simona Michálková je spisovatelka, recenzentka knih, redaktorka webu KlubKnihomolů.cz a blogerka cestovní agentury Invia. Od čtyř let žije ve Slavkově u Brna. Po absolvování Obchodní akademie v Bučovicích vystudovala obor Český jazyk a literatura na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Ve volném čase ráda cestuje, chodí do kina a do divadla nebo s rodinou navštěvuje hrady, zámky a muzea. Je rovněž velkou milovnicí knih. V oblibě má světovou i českou klasiku, YA fantasy, mysteriózní a dobrodružné příběhy plné kouzel. Ve vlastní literární tvorbě pro mládež se inspiruje pohádkami a slovanskou mytologií. Své příběhy, v nichž obvykle vystupují nadpřirozené bytosti, se snaží ozvláštnit neotřelými motivy, humorem i jemnou romantikou.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Bookmedia.


Nakladatelství Bookmedia vzniklo na podzim roku 2014, kdy převzalo vydávání kreativních knih edice TOPP. Knihy z edice TOPP jsou určeny všem věkovým skupinám čtenářů, především však dětem a mládeži. Vydává také knihy pro dospělé čtenáře, beletrii a populárně-naučnou literaturu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePekelný plášť

Michálková, Simona

Bookmedia, 2020

Napsat komentář