Třaskavě zábavná literární směs

Zona obalka
Tento komiks zavede čtenáře do Zóny, kde probíhá pátrání nejen po ztraceném kamarádovi, ale i po smyslu života. Nechybí černý humor a témata jako islámský terorismus a tajné vládní operace. Jak celý příběh nabitý akcí a záhadami dopadne?

Zapomeňte na severskou detektivku, nejdrsnější příběhy se odehrávají v Gemeru! Neboli v Zóně, tajuplném prostoru mezi Rimavskou Sobotou a Londýnem, kam svůj nový komiksový příběh umístil Daniel Majling, autor kultovního komiksu RUDO. A jak už jsme u něj zvyklí, pátrání po záhadně ztraceném kamarádovi bude probíhat ruku v ruce s hledáním pravdy, smyslu života a místa člověka ve vesmíru… Když k tomu ještě připočteme téma islámského terorismu, tajných vládních operací a všudypřítomný černý humor, máme tu další třaskavě zábavnou směs, která zaujme každého, kdo má rád inteligentní a provokativní literaturu.

Ukázka z knihy

Zona 1

Zona

Zóna

Autor: Daniel Majling
Přeložil: Ondřej Kavalír

Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Formát: 191×250 mm
ISBN: 978-80-88378-00-6
Doporučená cena: 345 Kč

 

Knihu Zóna vydalo nakladatelství Labyrint v edici Labyrint komiks. Na stránkách nakladatele najdete i další ukázky.

O autorovi

Daniel Majling je dramatik a spisovatel. Narodil se ve středoslovenské Revúci. Absolvent VŠMU. Na svém kontě má spolupráci s divadlem Andreja Bagara v Nitře, se Slovenským národním divadlem v Bratislavě a Dejvickým divadlem v Praze. V nakladatelství Labyrint mu česky vyšel dnes již kultovní komiks RUDO (2014, slovensky 2019), který obdržel cenu Muriel za nejlepší překladový komiks roku. Jako prozaik debutoval povídkovou sbírkou RUZKÁ KLAZIKA (2017, česky 2018), která byla nominována na cenu Anasoft Litera a zároveň získala cenu v soutěži Nejkrásnější knihy České republiky. Autorovým zatím posledním knižním počinem je komiks ZÓNA (2018, česky 2020).

Zdroj informací: nakladatelství Labyrint


Labyrint je nakladatelství a kulturní revue. Mezi jeho kmenové autory patří např. Petr Sís, Jaroslav Rudiš, Jaromír 99, Lenka Reinerová, Olga Walló, David Böhm a Dr. Racek. Podporuje řadu nezávislých kulturních projektů a spolupořádá mezinárodní komiksový festival KomiksFEST! Kvalitní beletrii, českou i překladovou prózu, knihy o umění, komiksy a knížky pro děti vydává již přes 20 let.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZóna

Majling, Daniel

Labyrint, 2020

Napsat komentář