Jak se propracovat k vyrovnanosti a štěstí

silahotentotanahled
Když se Petr Kovařík rozhodl jít za svým snem – od aut přešel k ruční výrobě čokolády –, mělo ho mnoho lidí za hotentota. On však dokázal, že když člověk něco opravdu chce a stojí si za tím, může mít celosvětový úspěch. A o tom netřeba ani číst – stačí ochutnat jeho čokoládu, která patří ke světové špičce!

Jsou životní situace a věci, které hlavou nepochopíme. Pokud to přijmeme, můžeme najít štěstí v konání skrze radost.
Sbírka zamyšlení a zároveň nenásilný „návod na život”. Kniha o budování, o dávání i braní. O pochopení druhých i sebe samých. O bezstarostnosti, ale také o zodpovědnosti, o tom, kdy si z věcí nic nedělat a kdy zase ano. O tom, že bohatství není totéž co hromadění peněz a že osobní růst paradoxně znamená zmenšit se. Kdo to udělá vědomě, snáze najde radost v každodenním konání. A touto cestou může dojít k vyrovnanosti a štěstí.
Je to příběh – manifestace radosti ze života a zároveň příručka vědomého muže, kterou ocení i ženy. To vše pohledem jednoho vědomého hotentota.

Ukázka z knihy

 Proč jsem napsal tuto knihu?

Jednoduše proto, že hledám štěstí. Snažím se ho najít, vycítit. A pak ho procítit, prožít a udržet. Samozřejmě bych si přál, aby se mi dařilo nacházet štěstí co nejčastěji. Nebo ještě líp: neustále. Ale v mém životě jsou to zatím spíš jen chvilky. (str.16)

Pokračujte ve čtení ukázky.

Síla hotentota

Autor: Petr Kovařík

Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Formát: 172×228 mm
ISBN: 978-980-7650-034-1
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Síla hotentota vydalo nakladatelství Pointa.

Petr Kovařík

Petr Kovařík se narodil 16.dubna 1981 v Hodoníně a velkou část života strávil na cestách po světě. S matkou lékařkou žil v dětství na Kubě a v Číně. Další jeho cesty v dospělosti vedly do Španělska, Anglie či Turecka. Hovoří anglicky, španělsky a rusky. Petr při práci uplatňuje znalost světových jazyků a především svůj obchodní talent a nadšení, se kterým výjimečnou českou luxusní čokoládu značky STEINER & KOVARIK představuje domácím i zahraničním partnerům a zákazníkům.

Zdroj informací: TZ


Nová nakladatelská služba Pointa přináší alternativu k tradičnímu publikování knih. Spojujeme autory, redaktorky, korektory, grafičky, sazeče, ilustrátorky i markeťáky se čtenáři a čtenářkami. Spisovatelům a spisovatelkám Pointa umožňuje vybrat si tým, který bude na knize pracovat. Profíkům z branže zase příležitost podílet se na knihách, které jsou jejich srdci blízké a spolupracovat s talentovanými kolegy a kolegyněmi napříč knižním světem. Čtenářům a čtenářkám pak kromě knih samotných Pointa přináší i možnost přispět k jejich vzniku. Spolupráce na knize jako projektu, marketplace kolegů, financování skrze předprodej, tisk, distribuce i samotný prodej – to všechno je Pointa.
Ve zkratce, jsme služba, díky které lidi vytvoří, vytisknou i prodají svou novou knihu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSíla hotentota

Kovařík, Petr

Pointa, 2020

Napsat komentář