Ukázka z knihy Kubík a autíčko (Eliška Mauleová)

Kubik a auticko obalka
Prvňáčci se spolu s rodiči mohou začíst do dobrodružství malého Kubíka. Toho když omrzí hraní se sestrou, sáhne po své oblíbené hračce v podobě autíčka. A s ním se vydává na cestu plnou překvapení a zážitků. Autorka knihy ji doprovodila vlastními ilustracemi.

Knihu Kubík a autíčko autorky Elišky Mauleové
vydalo nakladatelství Grada.

Kubik a auticko ukazka 1

Kubik a auticko ukazka 2

Kubik a auticko ukazka 3

Kubik a auticko ukazka 4

——————–

Nezapomeňte si prolistovat další ukázku.

——————–

O autorce

Eliška Mauleová (roz. Tomanová) vystudovala dánský jazyk a literaturu na Karlově Univerzitě a miluje kreslení a malování. Celý život  se zabývala uměním. V roce 2003  absolvovala s vyznamenáním Státní uměleckou školu Jagellonská v Plzni. Svoje obrazy vystavovala v Dánsku i Německu. Kromě toho se zúčastnila a zvítězila v mnoha národních i mezinárodních výtvarných soutěžích. Obzvlášť hrdá je na ocenění v celosvětové soutěži současné ilustrace pořádané časopisem 3×3 The Magazine of Contemporary Illustration, kde obdržela čestné uznání za ilustrace své knihy Lucie og fantasidyrene (dánština, 2019). V současné době žije v Plzni, kam se přestěhovala s mužem a dvěma dětmi po sedmiletém pobytu v Dánsku. Více se o autorce a ilustrátorce dozvíte na jejich stránkách. Mezi její knihy patří např. Lucinka a kouzelná zvířátka (naše ukázka).


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka BAMBOOK je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKubík a autíčko

Mauleová, Eliška

Grada, 2020

Napsat komentář