Jak pochopit geometrii

Bajtici a geometrie
Další komiks z edice Chytré dítě obsahuje základy geometrie pro školáky. Jeho prostřednictvím si malí čtenáři zábavnou formou osvojí tento často nepopulární školní předmět.  Protože geometrie není jen o rýsování, ale o pochopení.

„Geometrie naučila lidi myslet“
Kdo jiný by se měl učit myslet, než školáci?
Geometrie je velmi důležitá pro další discipliny, výchovu představivosti a tvořivosti. Vědomosti se lépe zafixují pokud jsou podpořeny grafickou představou. Prostorová představivost usnadní žákům studium v každé době, ať jsou malí, nebo na vysoké škole.
Kniha předkládá dětem výuku na základě myšlení.
Geometrie není rýsování.
To podstatné pro geometrii je pochopit vztahy útvarů, předmětů, součásti strojů, nakreslit je a matematicky popsat.
To je cesta GEOMETRIE, se kterou kniha děti seznamuje. Naučí žáka vše, co by se měl umět v 1. až 3. třídě ZŠ a poskytne dobrý způsob, jak se učit dalším vědomostem.

Ukázka z knihy

Bajtici

Bajtici 1

 Bajtíci a geometrie

Autorka a ilustrátorka: Hana Daňková

Počet stran: 120
Vazba: vázaná
Formát: 226×211 mm
ISBN: 978-80-270-7041-1
Doporučená cena: 345 Kč

Knihu Bajtíci a geometrie vydalo nakladatelství Multimedia Art ,kde najdete další ukázky. A můžete se podívat na první díl z edice.

O autorce

Hana Daňková je autorkou prvního českého Slabikáře, který mluví, a dalších výukových titulů Edice Chytré dítě s efektivní metodikou, za které autorka získala mnohá ocenění jako např.: Křišťálovou tužku MŠMT, hlavní cenu v kategorii Interaktivní výuka – TECHFILM (2x), Certifikát Logopedické společnosti M. Sováka či TIP časopisu Chip (4x) aj. Více se o ní dozvíte na jejich stránkách. A můžete si přečíst její článek v naší rubrice Čtení ke kávě.


Studio Multimedia ART vzniklo v r. 1996. Hlavní oblastí tvorby je nová, efektivní metodika výuky na Základních školách, která je předpokladem úspěšného studia dětí. Výstupem  jsou tituly Edice Chytré dítě. Nejsou to opsané učebnice. Edice je založená na novém přístupu k výuce, výchově k tvořivosti a samostatné práci dětí, kde počítače usnadní rychlejší pochopení učiva. Všechny tituly úspěšně využívají školy, logopedické ordinace i domácnosti, ode všech máme velmi pozitivní reference.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBajtíci a geometrie

Daňková, Hana

Multimedia Art, 2020

Napsat komentář