Matematika už není postrach

start-do-matematiky-perex
Může to znít neskutečně, ale i učení matematiky si můžete užít. Jak na to, poradí komiks, který prostřednictvím nové metodiky usnadní proniknutí do tohoto často komplikovaného světa čísel.

Na 240 poutavých komiksových obrázcích děti pochopí, jak snadno se naučí matematiku. Způsob výuky, založený na přemýšlení dětí, napsala a nakreslila autorka nové metodiky matematiky Hana Daňková.

Ukázka z knihy

Start do matematiky

Start do matematiky 1

Start do matematiky

Autorka a ilustrátorka: Hana Daňková

Počet stran: 132
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 226×211 mm
ISBN: 978-80-270-4793-2
Doporučená cena: 345 Kč

Knihu Start do matematiky vydalo studio Multimedia Art. Tři z vás mohou vyhrát knihu v naší soutěži.

O autorce

Hana Daňková je autorkou prvního českého Slabikáře, který mluví, a dalších výukových titulů Edice Chytré dítě s efektivní metodikou, za které autorka získala mnohá ocenění jako např.: Křišťálovou tužku MŠMT, hlavní cenu v kategorii Interaktivní výuka – TECHFILM (2x), Certifikát Logopedické společnosti M. Sováka či TIP časopisu Chip (4x) aj. Více se o ní dozvíte na jejich stránkách.


Studio Multimedia ART vzniklo v r. 1996. Hlavní oblastí tvorby je nová, efektivní metodika výuky na Základních školách, která je předpokladem úspěšného studia dětí. Výstupem  jsou tituly Edice Chytré dítě. Nejsou to opsané učebnice. Edice je založená na novém přístupu k výuce, výchově k tvořivosti a samostatné práci dětí, kde počítače usnadní rychlejší pochopení učiva. Všechny tituly úspěšně využívají školy, logopedické ordinace i domácnosti, ode všech máme velmi pozitivní reference.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStart do matematiky

Daňková, Hana

Multimedia Art, 2020

Napsat komentář