Kreativní tvoření pro zkrácení dlouhé chvíle

tvoreni-sperku
Kvůli aktuální situaci asi všichni trávíme většinu času doma se svými blízkými. Přinášíme vám proto tipy na knihy, díky kterým můžete svůj den naplnit kreativním tvořením a navíc se naučit něco nového.

Asi se všichni shodneme, že krásně nazdobený dort je ozdobou každé oslavy. Ty si teď sice moc neužijeme, ale s  knihou od Autumn Carpenterové budete připraveni do budoucna. Nové vydání knihy Zdobení dortů přináší nakladatelství Slovart.

Zdobení dortů

Autorka: Autumn Carpenterová
Přeložila: Stanislava Moravcová ml.

Počet stran: 328
Vazba: brožovaná
Formát: 212×275 mm
ISBN: 978-80-7529-809-6
Doporučená cena: 599 Kč

Knihu Zdobení dortů vydalo nakladatelství Slovart. Přečtěte s o knize také na našich stránkách.

Oslavovat významné události dortem je tradice – ať už jde o rodinnou oslavu, nablýskaný večírek, svatbu, nebo křtiny. Není lepší pocit, než když se oslavy zúčastníte také tím, že se podělíte o své nadání upéct pohádkově nazdobený dort. Kniha je dokonalou fotografickou školou zdobení dortů pro každou příležitost jak pro šikovné amatéry, tak pro profesionály, zkušené i ve výcviku. Najdete zde stovky technik a nápadů a detailní návody na 40 dortů a cupcaků – malých amerických dortíků podobných muffinům. 

zdobící trubičkysedmikrásky a kopretiny

————————————————

Také je vám líto vyhazovat staré papíry? Pokud se vám doma nějaké válí, je pro vás tato kniha od Angeliky Kipp jako dělaná. S knihou Starý papír – nový design z nakladatelství Grada se naučíte vyrábět úžasné dekorativní předměty.

Starý papír – nový design

Autorka: Angelika Kippová

Počet stran: 80
Vazba: brožovaná
Formát: 210×210 mm
ISBN: 978-80-271-2047-5
Doporučená cena: 229 Kč

Knihu Starý papír – nový design vydalo nakladatelství Grada.

Staré knihy, kartony od vajec, balicí papír, zažloutlé notové partitury – rozhodně nevyhazovat! Vždyť z nich můžete vykouzlit tolik báječných věcí. Tyto dekorativní předměty každého upoutají svým přirozeným vzhledem. A jaké třeba? To vám ukážeme – dekorace na zeď, věnce k různým příležitostem, ozdobné obaly na vázy a květináče, papírové květiny, rámečky a mnoho dalšího.

————————————————

Kniha Naučte se kreslit a malovat – Pastely od Rebeccy Mendonçy je splněným snem všech, kteří vždy toužili naučit se malovat, ale ostych jim bránil přihlásit se do kurzu. Nyní se to mohou naučit z pohodlí svého domova. Titul vydalo nakladatelství Zoner Press.

Naučte se kreslit a malovat – Pastely

Autorka: Rebecca Mendonçaová
Přeložila: Veronika Nohavicová

Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Formát: 220×280 mm
ISBN: 978-80-7413-415-9
Doporučená cena: 330 Kč

Knihu Naučte se kreslit a malovat – Pastely vydalo nakladatelství Zoner PressPodívejte se na videoukázku z knihy:

Naučte se pracovat se suchými pastely a objevte kouzlo tvorby pomocí tohoto všestranného a zábavného média. V knize najdete návody krok za krokem pro měkké i tvrdší suché pastely, 8 projektů rozložených do jednoduchých kroků, ukázky hotových prací pro znázornění techniky a inspiraci a spoustu dalšího. Budete-li postupovat od začátku až do konce, získáte kompletní základy a vědomosti potřebné pro práci s pastelem.

————————————————

Výlety a procházky do lesa jsou teď vyhledávanou aktivitou, a tak není od věci se o životě v něm dozvědět něco víc. S knihou  Mech od Ulricy Norströmové zjistíte o mechu nejen něco nového, ale naučíte se ho i pěstovat a vyrábět japonskou mechovou kouli, tzv. kokedamu. Knihu vydalo nakladatelství Kazda.

Mech

Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu
Autorka: Ulrica Nordströmová
Přeložila: Lenka Adamcová

Počet stran: 192
Vazba: vázaná
Formát: 175×215 mm
ISBN: 978-80-88316-31-2
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Mech vydalo nakladatelství Kazda. Podívejte se také na ukázku z knihy.

Objevte magický svět mechu. Mech je všude kolem nás. Nejčastěji ho vídáme na vlhkých a stinných místech, můžeme ho najít ale i na těch nejneočekávanějších a nejodlehlejších místech od pouští až po Antarktidu. Tato kniha je oslavou jeho tiché, neokázalé krásy.

mech-ukazka-2mech-ukazka-1

————————————————

Instagram je v posledních letech jednou z nejoblíbenějších sociálních sítí u nás. Jestli vás tento fenomén zajímá, nebo byste chtěli dokonce na Instagramu získat úspěch, sáhněte po novém titulu od nakladatelství Zoner Press Ovládněte Instagram. Knihu napsala Sara Tasker.

Ovládněte Instagram

Autorka: Sara Taskerová
Přeložila: Jakub Goner

Počet stran: 192
Vazba: brožovaná
Formát: 186×230 mm
ISBN: 978-80-7413-406-7
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Ovládněte Instagram vydalo nakladatelství Zoner Press a prohlédněte si i ukázku z knihy.

Zajímá vás, jak dosáhnout úspěchu na Instagramu? Myslíte, že není možné živit se pouze Instagramem? Autorka Sara Tasker nám tohle tvrzení vyvrátí. Instagramu a blogování věnovala veškerý svůj čas a nyní je to jejím hlavním výdělkem. V čem tkví její úspěch? V tom vám napoví stránky této knihy, kterou pro vás Sara napsala. Kniha se dělí do čtyř hlavních kapitol: Vyprávění příběhu, Fotografování, Archiv vlastního života a Sdílení vlastního světa.

ukazkainst

 


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete nejen tyto knihy, ale i mnoho dalších za skvělé ceny.

Inspirovali jste se některou z knih? Napište nám, jak se vám při tvoření vedlo.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZdobení dortů

Carpenterová, Autumn

Slovart, 2020

zobrazit info o knizeStarý papír, nový design

Kipp, Angelika

Grada, 2020

zobrazit info o knizePastely – kompletní kurz

Mendonça, Rebecca de

Zoner Press, 2020

zobrazit info o knizeMech
Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu

Nordström, Ulrica

Kazda, 2020

zobrazit info o knizeOvládněte Instagram

Tasker, Sara

Zoner Press, 2020

Napsat komentář